Skocz do zawartości

Grupa od sebau

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

informacyjnie: po opłacie przez paypal punkty nie są automatyczni przyznawane. Musimy je ręcznie dodać ale jak już masz u nas konto na ten email co paypal to wiadomo, że po chwili doładujemy konto. Jeśli nie będziemy wiedzieć jakie to konto to w mailu odsyłamy kod.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nie ma takiej opcji. 1punkt, to dodanie do 30 losowych blogów z pośród puli 100 blogów. Można dodać 3 lub 4 różne wpisy i prawdopodobnie wpis znajdzie się w większości blogów

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

@cardriver - staramy się na bieżąco aktywować wpisy. Prawdopodobnie jakiś błąd wtyczki - w między czasie zmienialiśmy wersje.

Dopisałem Ci punkt. Poproszę jeszcze raz wysłać wpis do akceptacji. Dodałem też profilaktycznie punkt użytkownikowi rowerzysta, bo też przy jego loginie nie widziałem wartości punktowej a mamy 2 wpisy oczekujące, których nigdzie nie widać, wydaje mi się, że to właśnie Twój i rowerzysty :)

wpisy już wysłane na blogi. Podeślę Ci zaraz maila raporty z tych 3 wpisów. Nie wiem czemu jest status pending u Ciebie u mnie normalnie wpisy widze już w dodane ale to nie jest ważne, ważny jest raport, który zaraz będziesz mial na mailu. Wysyłam raport z gołymi urlami do wpisów a także z gotowymi linkami w html do podlinkowania z tytułem arta jako anchor.

punkcik masz już od jakiegoś czasu na drugim koncie - po loginie i mailu sądziłem, że to Twoje - sprawdź pocztę ;)

Na pewno już dawno na blogach - wyślijnajlepiej maila do mnie, bo naprawdę nie poznaje użytkownika na podstawie nicka i nie wiem komu wysłać lub chociaż podaj tytuł artykułu to sobie znajde i Ci podeślę

wtyczka jeszcze nie ma automatycznych raportów i muszę recznie wysyłać.

Aj, i wypadło mi z głowy.

Pisałem na maila podanego na stronie pryzmato.pl to dostałem zwrotkę. Na mejla z którego dostałem kod też pisałem, ale nikt nie odpisał. W systemie jestem pod mejlem zawsze....u@gmail.com

... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności