Skocz do zawartości

Bezpieczny swl do linkowania anglojęzycznej witryny?

Miłosz

Rekomendowane odpowiedzi

Interesuje mnie dolinkowanie zagranicznej strony dobrymi linkami więc oczywiście z anglojęzycznych stron.

Zacząłem się interesować swl-ami i od razu pierwsze co mnie uderzyło to fakt, że nie powinny one służyć do bezpośredniego linkowania stron.

Czy są jakieś swl-e które oferują przyzwoite linki, w miarę bezpieczne.

Nie bardzo interesuje mnie cała idea wymiany i punktów a raczej kupna (aczkolwiek kilka anglojęzycznych stron też mógłbym zaoferować).

To już wolałbym się wymienić z kimś kto ma jakieś anglojęzyczne strony. Ale tak naprawdę to wolałbym po prostu zakupić po rozsądnej cenie takie linki nie istotne czy przez punkty czy bezpośrednio.

Idealnie marzy mi się serwis wymiany linkodawców i linkobiorców gdzie ludzie mogli by wybierać też witryny na których chcą umieścić linki.

Z tego co wiem to chyba taki serwis nie istnieje ani w polskim ani angielskim necie (jest tylko kilka serwisów pośredniczących w płatnych postach blogowych). Więc to chyba tylko moje marzenia albo i wielka nisza na rynku na takie usługi.

Nie ma czegoś takiego jak bezpieczne linkowanie.

A linków do zagranicznych stron polecam poszukać na zagranicznych forach branżowych. Trochę tam tego się przewija.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności