Skocz do zawartości

JS+CSS - szukam skryptu do animacji diagramu

seead

Rekomendowane odpowiedzi

Trafił się komuś jakiś tutorial bądź skrypt, który służy do animacji diagramu?

Tzn. jest sobie diagram z wypunktowanymi pozycjami i po kliknieciu na pozycję zmienia się ułożenie całości i pojawia się "content switcher".

Nie wiem jak to lepiej opisać, chodzi mi o coś pokroju:

https://hitmo.pl/wspolpraca.html

Głównie chodzi mi o ten efekt zmiany diagramu na tabelę/content switcher.

Będę wdzięczny za jakąkolwiek wskazówkę.

125x125_2.jpg

Nie trzeba SVG, można zrobić to w samym JS, albo JS+rozwiązania które przyszły wraz z HTML 5

Prawdopodobieństwo znalezienia gotowca jest małe. Tzn. gotowiec już znalazłeś - gdybyś bezczelnie zerżnął skrypt z tej strony którą podałeś jako przykład :)

@shpyo - nie chce teraz researchu robić po sieci bo kieruje mną zwykła ciekawość.... czy SVG jest aktualnie "żywy" czyli jakoś aktywnie rozwijany i często używany na stronach, czy raczej jest to trochę "martwy" standard?

Chciałby ktoś się podjąć napisania samej takiego skrypciku, bez ostylowania - sam szkielet diagramu z buttonami, jakaś animacja (obojętnie jaka) przejścia do tabeli z przejściem do tabeli do wybranej pozycji (wybranego buttona)?

Jeśli tak to czekam na propozycje kwotowe na PW ;)

125x125_2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności