Skocz do zawartości

No to czeka mnie przej...ny piątek

KataLogi.co

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co to, jakaś msza, papież przyjechał?

Nie, wydaje mi się że w piłkę nożną plażową grają. Jakieś mistrzostwa są ostatnio nawet na Polsat sport widziałem. A to czarne to tablica na punkty.

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

Nie wkurzajcie, jutro się zaczyna coroczny bajzel pt. Jarmarka Dominikański :( . Przerypane na całego ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Szlafrock wódki mało bo była odwiedzić swoje miejsce mlodosci ale kawioru,halwy to jest na cale wakacje chyba. Było jeszcze piwo miodowe miednowa czy jakoś tak,pyszne,a ser to niebo w gebie. W ogóle przepyszne te jedzenie sluchalem opowieści zajadając się i nie mogłem uwierzyć, mili otwarci pomocni ludzie , zaczepiali na ulicy chcieli rozmawiać, co tam u was,zapraszali do domu,chcieli oprowadzać wszędzie i wzbraniali się przed zaplata trzeba było na sile przepiękne dziewczyny jak patrzyłem na foto. Zupełne przeciwieństwo tego co jest utarte na ich temat.A kilometrów i odwiedziny ludzi tyle zrobiła ze ma na dekadę mówi, z przymrozeniem oka kiedyś słuchałem tych opowieści ale chyba czas zmienić to, za rok tam jade chce przeżyć ten szok osobiście i znów tych pyszności spróbować :)

Chałwa :P

A ja piątek spędzam na "kanale", a potem z koleżanką oglądam w trzeźwości gwiazdy, noce są ciepłe więc romantyczne polanki są w modzie ;)

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Wygrałem zakład w Pro Evolution Soccer... I co ja biedny mam z tym zrobić... To straszne... Zajmuje mi pół lodówki :)

1016173-341672315963005-2004990742-n_1374866063.jpg

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

jakby co ja mam świeżutkie a fota z dzisiaj ;)

ha8d.jpg

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności