Skocz do zawartości

Wytyczne depozycjonowania stron

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

No cóż... jakoś nie widzę nofollow przy żadnym z tych linków.

Czyli można powiedzieć, że ONI mogą bo to ICH podwórko a My nie?

W/g mnie, powinni świecić przykładem jak się robi WHS skoro tak to promują.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

można powiedzieć, że ONI mogą bo to ICH podwórko a My nie?

Zawsze można spytać o to u źródła https://www.google.com/moderator/?#15/e=203709&t=203709.6f&f=203709.6baae4 - nawet dzisiaj jest spotkanie.

Zawsze można spytać o to u źródła https://www.google.co...f=203709.6baae4 -

Sorry, Lexy to nie dla mnie. To dla młodych łbów.

Ja prowadzę kilka firm a jedna z nich zajmuje się marketingiem internetowym.

To nie dla mnie słuchać wywodów co może być a nie jest. Ja stosuję się do z góry określonych zasad.

Z firmami, które zasady zmieniają w locie nie rozmawiam, szkoda czasu.

Dla mnie biznes is biznes. rozumiem, że ty chcesz zarobić, ale daj też mnie zarobić.

Takie są układy partnerskie.

Jeśli chcecie słuchać słowa bożego Matta (czy innego pracownika google) to wasza spraw, ja w tym czasie robię BHS.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Sorry, Lexy to nie dla mnie. To dla młodych łbów.

Ale to była propozycja na serio ;-) John Mueller podczas spotkania na żywo odpowiada na pytania z moderatorni. Jak ktoś spyta wprost o to, czemu Google zakazuje webmasterom działań, które samo podejmuje na swoim blogu, będzie musiał odpowiedzieć w imieniu wyszukiwarki.

Ale to była propozycja na serio ;-) John Mueller podczas spotkania na żywo odpowiada na pytania z moderatorni.

Lexy, ja wiem o tym. :)

To nie jest biznesowo aby zmieniać reguły gry w trakcie trwania rozgrywki. Chyba przyznasz mi rację.

Skoro google nazywa mnie partnerem to grajmy na zasadach partnerskich.

Ja nie muszę czekać na weryfikację stanowiska google. Jaki jest sens tego

Widziałem kilka czatów (nazywajmy po imieniu) z Muellerem ale nic nie powiedział konkretnie. Teraz pytanie.

Dlaczego mam Go słuchać?

Dlaczego mam Go słuchać?

Bo i tak poświęcasz czas na czytanie tego wątku, więc zawsze to o jeden temat do dyskusji więcej, jeśli poznamy stanowisko pracownika w tej sprawie :)

Najczęściej używane słowa przez pracowników google:

mogą/może

powiny/powinno

generalnie

raczej

uważam, że

w najlepszym razie

nie jestem pewien

może się okazać

często

czasami

niekiedy

odnoszę wrażenie

z tego co obserwuję

podejrzewam, że

będzie musiał odpowiedzieć w imieniu wyszukiwarki.

To zadaj w moim imieniu pytanie kolesiowi czy zaplecze SS to jak sami mówią White Seło dodatkowo potraktowane bielinką, i czy to prawda, że przelewając dużą kasę (z adwords na konto Google) można stawiać syf bez żadnych obaw :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Bo i tak poświęcasz czas na czytanie tego wątku

Tak, ale ja lubie PiO. :) To dla mnie relaks, pomiędzy czytaniem książek a budowaniem strategii firmy. ;)

Ale to była propozycja na serio ;-) John Mueller podczas spotkania na żywo odpowiada na pytania z moderatorni. Jak ktoś spyta wprost o to, czemu Google zakazuje webmasterom działań, które samo podejmuje na swoim blogu, będzie musiał odpowiedzieć w imieniu wyszukiwarki.

to jeszcze o g. news niech coś zagada ;)

a na pewno odpowie bardzo konkretnie i na pewno wiele praktycznych rzeczy można się dowiedzieć :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności