Skocz do zawartości

[z youtube] Kraków - Mim nie wytrzymał

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sam sobie wybrał taki "zawód", powinien wiedzieć z czym się to wiąże.
Wiec idąc tym torem rozumowania Uważasz, że molestowana sekretarka ma się z tym pogodzić, bo wybierając taki zawód, wie że może mieć to miejsce i często ma < pytanie retoryczne> .... Nie tędy droga...

LOL :D

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Ogólnie dziwi mnie zachowanie rodziców, jak i samego dziecka to był występ który się podziwia, i tyle to artysta więc co w tym dziwnego, że poczuł się zdegustowany? Z tego co czytałem to nie było jej pierwsze podejście, każdy kiedyś traci cierpliwość, jest pewna granica której się nie przekracza, i o to powinien zadbać opiekun czy rodzic

Choć z drugiej strony, ja tam lubię jak mnie kobiety obmacują :P

Dla mnie mistrz jest jeden :D

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Na początku lipca byłem odsapnąć w darłowie sytuacja na jaką się naciąłem była naprawdę zabawna odwrotność filmiku który przedstawił autor postu.

Mim za wrzuconą monetę darował bukiet kwiatów, bardzo fajnie, sympatycznie, gdyby nie trafiła się dziewczynka 8-10 lat z woreczkiem monet 1-2-5 gr i tak wrzucała $ a mim robił swoją robotę, anielska cierpliwość całą sytuację obserwowałem około 20 min, trochę chłopak się napracował, jak się skończyło nie wiem. Ciężki kawałek chleba mimo wszystko.

Tłumaczenia przysięgłe z języków: rosyjski, ukraiński, gruziński.

link zdjęty :) Zdjąłem linki z profilu do swoich katalogów info priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności