Skocz do zawartości

Nowe wytyczne od Google...

morgi

Rekomendowane odpowiedzi

google sobie zwyczajnie nie radzi,

G sobie nie radzi z tym co sie dzieje w serpach

nie radzi sobie a co z tego?dali po lapkach spamerom?rumaki stanely?gromadnie sobie tutaj zbieracie sie szukac porad?

najlepiej jest w grupie i dawac sobie lajki za super wypowiedzi podnoszace morale

Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

google sobie zwyczajnie nie radzi,

G sobie nie radzi z tym co sie dzieje w serpach

nie radzi sobie a co z tego?dali po lapkach spamerom?rumaki stanely?gromadnie sobie tutaj zbieracie sie szukac porad?

najlepiej jest w grupie i dawac sobie lajki za super wypowiedzi podnoszace morale

Studenciak przestań pajacować.

Nie szukam porad na forum, w którym ty jesteś zarejestrowany.

Skąd masz informacje, że rumaki stanęły? Nic mi o tym nie wiadomo.

To pomijając już, że nic nie wolno to co wolno?

Katalogi? nie

Precle? nie

Fora? nie

SWL-e? nie

Zapleczowki? nie - bo linki w tresci

Ciekawostka - przecież nawet na nazwe własną za bardzo nie można bo to też anchor

to co tak naprawde wolno? Pytam się poważnie.

Tak się zawsze zastanawiałem a nigdy tego nie sprawdziłem - jeśli zacząć teraz walić tony linków bez anchorów - wpłynie to na pozycje?

Bardzo wściekła meblościanka

To pomijając już, że nic nie wolno to co wolno?

Nadal wolno wszystko, ale bez przegięć. Chodzi o to, żeby nie robić tego masowo na jeden anchor - mocno różnicuj.

Wytwórnia pieczątki Toruń wysoka jakość, przystępne ceny.

Leciało się na masówkę. Filtry były rzadkie. Teraz dorwali się do paru baz, ponakładali filtry i dali narzędzie do zgłaszania spamerskich miejsc. Wnioski nasuwają się same. Mocny link z dobrej strony Ci nie zagraża. Słabe linki Ci nie zagrażają. Dlatego warto zakładać zaplecza.

Co do cen, tak powinny wzrosnąć.

Spam dalej leci ale ma teraz jeszcze krótsze nogi....

baner-seostationv2.png

• 1 miesiąc temu...

Google najzwyczajniej w świecie leci sobie w kulki. Najgorzej, że ma juz taką pozycję, że bez niego żyć "w internecie" się praktycznie nie da. Czy to nasza wina, że google sam swoim algorytmem doprowadził do tego, że miliony stron są linkowane w taki a nie inny sposób?

Dotstałem info na webmasterToola, że moja strona ma nienaturalne linki. Wchodzę, patrzę - "zauważyli" link, któy kupuje na portalu teamatycznym z banera, do swojej strony. Płace miesięcznie, nie rzechodzi przez adserwer.

To google doprowadził do takie sytuacji jak teraz, a chce, żeby konsekwencje ponieśli webmasterzy / pozycjonerzy.

Katalogi? nie

Precle? nie

Fora? nie

SWL-e? nie

Zapleczowki? nie - bo linki w tresci

Ciekawostka - przecież nawet na nazwe własną za bardzo nie można bo to też anchor

to co tak naprawde wolno? Pytam się poważnie.

Wszystko co wymieniłeś wolno. Trzeba tylko "umić" :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

jako powód odmowy z RequestaR dostałem info, że linkuje do mnie www.wp.pl i żebym cos z tym zrobił...

Z artykułu redakcyjnego ?

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności