blazejs Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Ponieważ mój obecny hosting daje ciała tak jak jeszcze żaden inny w przeszłości, z którymi miałem do czynienia (wliczając hostingi za 10 zł z Allegro) szukam innego, sprawdzonego i bezpiecznego dostawcy. Priorytetem jest stabilność, jakość obsługi klienta (obecnie czegoś takiego nie mam prawie wcale) no i oczywiście cena. Pogrzebałem trochę i sensownie wygląda oferta Futurehost.pl, a nie znalazłem nic o niej na tym forum. Przyszłościowo chciałbym mieć też konto resellera (pod strony klientów), a o ile mogę sobie pozwolić na przeniesienie kilku swoich stron z hostingu na hosting jeśli nie będę zadowolony to przy pewnej ilości kont klientów jest to już trudniejsza operacja logistyczna. Dlatego muszę wybrać dobrze za pierwszym razem. Jeśli zatem korzystacie z usług Futurehost to bardzo proszę o opinie lub ewentualne inne propozycje (mam kilka kont pod zaplecze i strony klientów w innych firmach i nie kwiczę z zachwytu). Z góry dzięki za pomoc. Artscape - tworzenie stron www | Pomóż Szajce Szarego Wilka: https://pomagam.pl/szajkowepsiaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiero Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Interesuje Cie wyłącznie opcja Reseller? W tej cenie jest wiele lepszych hostingów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazejs Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Raczej tylko reseller. Od czasu do czasu muszę postawić stronę klientowi, który nie ma swojego hostingu. Jestem otwarty na inne opcje, ale konto reseller zwiąże mnie na dłużej z dostawcą więc muszę wybierać rozważnie i ze sprawdzonych rozwiązań. Zazwyczaj stawiam mniejsze strony dla klientów, ale od czasu do czasu trafi się kobyła i to też powinno uciągnąć.. Artscape - tworzenie stron www | Pomóż Szajce Szarego Wilka: https://pomagam.pl/szajkowepsiaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miz Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 bierz hekko, neteasy, unixstorma albo coś innego co jest sprawdzone przez uzytkownikow, futurhost to marketingowa wydmuszka. pozdrowienia. googlerulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylver Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Oferta wydaje się być ciekawa A z jakich kont reseller korzystacie ? MyDevil.net chyba najlepszy hosting dla Dev i nie tylko ref Najwartościowsze kursy online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazejs Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 OK, a czym tak właściwie różni się np. Hekko od Jupe? Mam jedno konto na Jupe i jeśli na podstawie tego jak to działa miałbym decydować się na Hekko to odpadłoby na starcie. Choć logika nakazuje podejrzewać, że to nie stoi na tych samych serwerach. Artscape - tworzenie stron www | Pomóż Szajce Szarego Wilka: https://pomagam.pl/szajkowepsiaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 twoja logika złe nakazuje, przynajmniej wcześniej hekko i jupe mili rożne sterownie, limity tez są inne. Mam jupe chyba 4 konta i jak na ta cenę uważam jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.