Skocz do zawartości

Firma pozycjonerska

advercik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  W dniu 13.06.2014 o 09:32, blake napisał(a):

LOL Na sali byłem całe pół godziny

Że, aż zacytuję Ciebie :D

Cytat
Lans, marketing i żadnej konkretnej wiedzy. Ot, takie spotkanie kolesi, którzy nie mają co w weekend robić.

Znaczy nie miałeś co robić ? :D

(wiem, złośliwa menda ze mnie i nie musisz mi tego przypominać) :D

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

W dniu 29.07.2013 o 10:10, zakręcony napisał(a):
  W dniu 29.07.2013 o 09:55, 'advercik' napisał(a):

...

Pozycjonowanie musi przebiegać zgodnie z zasadami google.

...

Stary, zakładając tu temat właściwie łamiesz te wytyczne. Pozycjonowanie to wpływanie na ranking wyszukiwarki, a to jest niezgodne z jej zasadami. :)

Dokładnie. Najważniejsza zasada to nic nie robić i modlić się aby inni Cię linkowali za "wartością treść".

A co to za problem stworzyć wartościową treść ? Poniżej kilka przykładów:

1. jazda po Tusku

2. jazda po "Kaczorze"

3. jazda po "katolach"

4. cycki (mogą być Dody)

5. eurokomuna

6. cytaty gimbazy

:D

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

W dniu 13.06.2014 o 13:44, Beerbant napisał(a):

Znaczy nie miałeś co robić ? :D

Pojechałem tam w innym celu :D A być i nie zobaczyć "śmietanki" nie wypadało ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

W dniu 13.06.2014 o 16:39, blake napisał(a):

"śmietanki"

100 razy bardziej wolałbym należeć do "śmietanki seo" i mówić na każdym kroku o jakiś optymalizacjach i innych cudach i później być tak prześmiewczo nazywanym, niż lansować się jako blackhat seo mastera i handlować multikodami i punktami w ewebie, człowieku brak słów..

PS. czekam aż mnie nazwiesz gimbem

W dniu 13.06.2014 o 16:59, gyverr napisał(a):

100 razy bardziej wolałbym należeć do "śmietanki seo"

Nasz takie prawo

niż lansować się jako blackhat seo mastera

aaa że ja się niby lansuje? :D hehehe

handlować multikodami i punktami w ewebie

A co to ma wspólnego ze śmietanką? Oni z gadania tylko żyją? Katalogi były stawiane prawie 2 lata temu jak był duży popyt na nie, są bo są a że maszynki generują dużo punktów z którymi nie mam co robić to lepiej żeby się marnowały?

czekam aż mnie nazwiesz gimbem

człowieku szkoda słów.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Też uważam że szarpanie sie z kimś nieznanym z imienia i nazwisko nie ma sensu.

Dlatego właśnie wole grupę na FB, nie m hejtów, gimnazjalistów i człowiek wie z kim chociaż rozmawia.

Rozmowa jest na jakimś poziomie, a nie jakieś gorzkie żale ludzi co im "nie wyszło" i bizmesmenów sprzedających multikody. Też w sumie wielki seo specjalista sprzedający kody do katalogów :-)

Patrząc w sumie po innych postach to widać że to "standard" w jego wypowiedziach, wiec pozostaje tylko ignorowanie.

djurek szarpanie się z tzw przydupasami również nie ma sensu.. wierzą głęboko w swego "guru".. i każdy będzie bronił do ostatniej kropli krwi swoich "racji"..

najważniejsze jest trzeźwe spojrzenie ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Szarpać sie można jak jest jakaś rozmowa/argumenty na jakimś poziomie i wiadomo z kim.

A jakieś gorzkie żale "kozaków" za avatara aktualnie sprzedających multikody, to nie rozmowa na poziomie.

A swoją droga, kogo nazywasz "przydupasem"?

@up nie stosuje osobistych wycieczek - chyba się nie poczułeś? ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Nie ;-)

Jedynie muszę się zgodzić że semcamp nie jest dla kogoś kto już jest w Seo jakis czas.

Nie mogłem sie pojąć z wrażenia jak Cezzy na slajdzie miał ahrefsa i mówi że profil linków można badać, a na sali zawrzlo od notujących osób :-P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności