Skocz do zawartości

Firma pozycjonerska

advercik

Rekomendowane odpowiedzi

Obecnie najbardziej skuteczna firma pozycjonująca to :
... i nie musisz się martwic o bany i o to cz firma pozycjonerska da radę i za ile $$$$ i ile czasu to zajmie, podpisywać "lukratywnych umów" . Płacisz i masz TOP 1 którego nadal większość wyszukiwawczy w Google nie odróżni, a jeśli nawet to co za różnica z SERP.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Rzeczywiście słabo się znam na pozycjonowaniu, dlatego chcę je zlecić.

Pisząc pozycjonowanie zgodnie z zasadami google, Chodziło mi o nie otrzymanie filtru przez google.

CS;S - wszelkie pobieranie z internetu gier z silnikiem source jest piractwem.

Chodziło mi o nie otrzymanie filtru przez google.
Kademu o to chodzi ... co jednak w żadne sposób nie gwarantuje i nie uchroni go przed tym, że go dostanie :olaboga:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Pisząc pozycjonowanie zgodnie z zasadami google, Chodziło mi o nie otrzymanie filtru przez google.

Nie ma, nie było i nie będzie pozycjonowania zgodnego ze wskazówkami / wytycznymi / zasadami Google. Każda próba ingerencji w ranking jest łamaniem powyższych. Jakby ktokolwiek miał jakiekolwiek inne zdanie w temacie to polecam odpowiedzieć na pytanie zadane przez pracownika Google oddające kwintesencje wskazówek i wytycznych:

• Unikaj sztuczek mających na celu poprawienie rankingu w wyszukiwarkach. Zastosuj praktyczną zasadę: zastanów się, czy możesz bez oporów opisać swoje działania wydawcom konkurencyjnej witryny lub pracownikowi Google. Inny przydatny test to zadanie sobie pytania: „Czy jest to korzystne dla moich użytkowników? Czy warto byłoby to robić, gdyby nie istniały wyszukiwarki?"

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Witam planuję zlecić pozycjonowanie + optymalizacje strony.

Czy moglibyście mi polecić firmę, która potrafi pozycjonować za rozsądną cenę?

......

No nie rozumiem postawy tutaj kolegów, nie mniej jednak Ja jestem w stanie Ci polecić tutaj https://xann.pl/ tani nie są ale za to fachowcy.

Marketing internetowy dla firm

• quote]Unikaj sztuczek mających na celu poprawienie rankingu w wyszukiwarkach. Zastosuj praktyczną zasadę: zastanów się, czy możesz bez oporów opisać swoje działania wydawcom konkurencyjnej witryny lub pracownikowi Google. Inny przydatny test to zadanie sobie pytania: „Czy jest to korzystne dla moich użytkowników? Czy warto byłoby to robić, gdyby nie istniały wyszukiwarki?"[/quote]

Tak, warto by było podować do katalogów stron jak by nie było wyszukiwarki. Poza tym co to za pytanie "co by był gdyby było" .... Ważne jest i liczy się to co jest ...

Dodawanie do większej ilości katalogów jest verrboten ;P bo oczywiście może z "imienia" jako przykłady wymienionych jest kilka , cała reszta to jedna wielka niewiadoma ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• 10 miesięcy temu...

Zgłosiła się do mnie firma

seo.ltb.pl

Czy ktoś korzystał z wyżej wymienionej firmy?

Ja miałem okazję podpisać umowę z tą firmą. Mija właśnie 8 miesięcy jak "pracują" nad pozycjonowaniem mojej storny i z 4 słów kluczowych jedno oscyluje około 10 miejsca a reszta poza skalą.

Zdecydowanie nie polecam, zmarnowałem czas.

Ja jestem w stanie Ci polecić tutaj https://xann.pl/ tani nie są ale za to fachowcy

Masakra piłą mechaniczną pośrodku tartaku. Mówisz o tych fahofcah?

semcamp-na-backstag-u2.jpg

Czy o swoich dziwnych teoriach, które wypisujesz w co drugim temacie?

Ja rozumiem, że lans jest lansem, ale chyba nie wierzysz w to, że ci co siedzą w temacie myślą że jesteś taki super? Uwierz mi że każdy jeden śmieje się z Ciebie (tzn z Twojej fachowej wiedzy na temat pozycjonowania - co do lansu to pełen szacun, ale po kiego wuja Ci klient na 3 miesiące?).

Wiem, że ten post zniknie prędzej czy później ale... jak to ja, mam to w :######:

A i jeszcze jedno... Może za chwilę napiszesz ile to mam punktów w e-webie i ile sprzedaję klientom i że sram we własne (?) gniazdo.... Ale wiesz... jak by ten eweb był taki super, jak by ten jego właściciel był taki rozgarnięty (tzn. nie udostępniał publicznie takich danych - jak by nie było danych poufnych) to pewnie było by inaczej, no i jak by w końcu był taki super to bym ich nie sprzedawał tylko sam bym viagry robił i żył jak król w poligamicznym raju :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Polecam uslugi firmy

https://paq-studio.com/  

profesjonalnie wykonuja swoja prace i uczciwie..

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Chciałbym zauważyć ze moje zdjęcie jest nie aktualnie bo ważę 9 kg mnie nić na SEMCapie ;-)

A tak poważnie to chyba nikt poważny nie będzie zwracał uwagi na zaczepki avatarów.

Swoja droga BLAKE jak byleś na SEMCapmpie to było podejść przybić piątkę, a nie jak szczur sie chowałeś na sali jak teraz na PIO za avatarem.

jest nie aktualnie bo ważę 9 kg mnie nić na SEMCapie

Chwalipieta :D

a nie jak szczur sie chowałeś na sali jak teraz na PIO za avatarem

LOL :D Na sali byłem całe pół godziny - nie zdążyłem "obskoczyć" wszystkich. Za to z Charliego wyszedłem przedostatni (zaraz po tym jak pedałów wynieśli) i impreza trwała dalej już w innym lokalu i w mniejszym gronie.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności