Skocz do zawartości

Firma pozycjonerska

advercik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

LOL Na sali byłem całe pół godziny

Że, aż zacytuję Ciebie :D

Lans, marketing i żadnej konkretnej wiedzy. Ot, takie spotkanie kolesi, którzy nie mają co w weekend robić.

Znaczy nie miałeś co robić ? :D

(wiem, złośliwa menda ze mnie i nie musisz mi tego przypominać) :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

...

Pozycjonowanie musi przebiegać zgodnie z zasadami google.

...

Stary, zakładając tu temat właściwie łamiesz te wytyczne. Pozycjonowanie to wpływanie na ranking wyszukiwarki, a to jest niezgodne z jej zasadami. :)

Dokładnie. Najważniejsza zasada to nic nie robić i modlić się aby inni Cię linkowali za "wartością treść".

A co to za problem stworzyć wartościową treść ? Poniżej kilka przykładów:

1. jazda po Tusku

2. jazda po "Kaczorze"

3. jazda po "katolach"

4. cycki (mogą być Dody)

5. eurokomuna

6. cytaty gimbazy

:D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Znaczy nie miałeś co robić ? :D

Pojechałem tam w innym celu :D A być i nie zobaczyć "śmietanki" nie wypadało ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

"śmietanki"

100 razy bardziej wolałbym należeć do "śmietanki seo" i mówić na każdym kroku o jakiś optymalizacjach i innych cudach i później być tak prześmiewczo nazywanym, niż lansować się jako blackhat seo mastera i handlować multikodami i punktami w ewebie, człowieku brak słów..

PS. czekam aż mnie nazwiesz gimbem

100 razy bardziej wolałbym należeć do "śmietanki seo"

Nasz takie prawo

niż lansować się jako blackhat seo mastera

aaa że ja się niby lansuje? :D hehehe

handlować multikodami i punktami w ewebie

A co to ma wspólnego ze śmietanką? Oni z gadania tylko żyją? Katalogi były stawiane prawie 2 lata temu jak był duży popyt na nie, są bo są a że maszynki generują dużo punktów z którymi nie mam co robić to lepiej żeby się marnowały?

czekam aż mnie nazwiesz gimbem

człowieku szkoda słów.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Też uważam że szarpanie sie z kimś nieznanym z imienia i nazwisko nie ma sensu.

Dlatego właśnie wole grupę na FB, nie m hejtów, gimnazjalistów i człowiek wie z kim chociaż rozmawia.

Rozmowa jest na jakimś poziomie, a nie jakieś gorzkie żale ludzi co im "nie wyszło" i bizmesmenów sprzedających multikody. Też w sumie wielki seo specjalista sprzedający kody do katalogów :-)

Patrząc w sumie po innych postach to widać że to "standard" w jego wypowiedziach, wiec pozostaje tylko ignorowanie.

djurek szarpanie się z tzw przydupasami również nie ma sensu.. wierzą głęboko w swego "guru".. i każdy będzie bronił do ostatniej kropli krwi swoich "racji"..

najważniejsze jest trzeźwe spojrzenie ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Szarpać sie można jak jest jakaś rozmowa/argumenty na jakimś poziomie i wiadomo z kim.

A jakieś gorzkie żale "kozaków" za avatara aktualnie sprzedających multikody, to nie rozmowa na poziomie.

A swoją droga, kogo nazywasz "przydupasem"?

@up nie stosuje osobistych wycieczek - chyba się nie poczułeś? ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Nie ;-)

Jedynie muszę się zgodzić że semcamp nie jest dla kogoś kto już jest w Seo jakis czas.

Nie mogłem sie pojąć z wrażenia jak Cezzy na slajdzie miał ahrefsa i mówi że profil linków można badać, a na sali zawrzlo od notujących osób :-P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności