Skocz do zawartości

Pozycjonowanie domeny takiej jak fraza.

Sternik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Z początku napiszę, że nie chcę podawać domeny o której mi chodzi z powodów osobistych, opiszę to na przykładzie.

Powiedzmy, że moja domena to RocketMob.pl i Rocket Mob to wyszukiwana fraza.

Na pierwszej stronie w googlach jest domena RocketMob.com.pl i jeszcze inna domena która ma w adresie frazę Rocketmob.

Moje pytanie brzmi to czy ciężko będzie wy pozycjonować domenę RocketMob.pl na szukaną frazę Rocket Mob? Na tej domenie znajduje się Wordpress + forum. Aktualnie strony pokazujące pozycję tej domeny w googlach na frazę Rocket Mod pokazują >100. Domena ta została dodana do wyszukiwarki jakieś 3 dni temu.

Proszę o pomoc.

Pozdrawiam

Moje pytanie brzmi to czy ciężko będzie wy pozycjonować domenę RocketMob.pl na szukaną frazę Rocket Mob?
Wszystko panie enigmatyczny zależy co kryje się pod tym "Rocket Mob" :co:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Domena ta została dodana do wyszukiwarki jakieś 3 dni temu.

Jeśli masz na myśli zgłoszenie za pomocą formularza google to to nic nie daje.

Co do reszty to pewnie się da jak będzie sporo linków, ale jak pozostałe domeny są silne to bardzo ciężko będzie je przeskoczyć.

Nic, po prostu nie chcę podawać prawdziwej domeny. A nazwa tej domeny to nowa gra komputerowa.

Co do reszty to pewnie się da jak będzie sporo linków, ale jak pozostałe domeny są silne to bardzo ciężko będzie je przeskoczyć.

Słyszałem, że to linkowanie to jedna wielka ściema i nowy system googla na to nie patrzy.

Nic, po prostu nie chcę podawać prawdziwej domeny. A nazwa tej domeny to nowa gra komputerowa.

Słyszałem, że to linkowanie to jedna wielka ściema i nowy system googla na to nie patrzy.

to nie linkuj :) idź do kościoła, daj na tacę i módl się o wyniki w TOPach.

@Sternik Ja na twoim miejscu nie kupowałbym linkĂłw z allegro możesz wpaść w filtr

Skąd taka niechęć do linkĂłw z allegro? Niosą one jakieś 'dodatkowe' zagrożenie? Czy tak piszecie, bo wypada powiedzieć, że allegro jest śmieciowe pod tym względem?

Bo oferty robione są szybko i nadają się tylko do podlinkowania zaplecza. Możesz sobie nimi zaszkodzić jak będziesz testował je na stronie docelowej.

Web News - ranking smartfonów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności