Skocz do zawartości

[Znaleziono] Kimsufi w OVH za 12 zł/mc :P

bieluch

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 331
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

te statusy w panelu to są chyba tak samo wiążące jak liczba dostępnych serwerów na stronie co się wyświetlała ;). jeśli serwer jest w szafie to instalacja systemu powinna trwać kilka minut, tak jak to się dzieję w menagerze ovh..

pozdrowienia.

googlerulz.

Ja też 30go zamówiłem i też nadal nie dostałem i żadnej odpowiedzi na zapytanie o status zamówienia :kwasny:

Nie mam ciśnienia na ten serwer, ale wk******* mnie takie podejście biznesowe. Dla mnie to jest KPINA nie zamówienie i nie ma znaczenia, że za 3miesiace z góry 44.24 zł.

Nie my - klienci te ceny ustaliliśmy tylko zwyczajnie skorzystaliśmy z ich oferty..

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

50 SiNooke na jednym IP?

A tam dadzą to dadzą, ja to bardziej zamówiłem tylko dlatego że tak tanio to szkoda nie brać - zresztą jak większość :D Taki serwer to się nadaje jako zabawka, albo pod backup.

Nie oszukujmy się OVH to jest do kupowania domen, a nie serwerów...

Mocne stwierdzenie ... w takim razie dla czego tak uważasz ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mocne stwierdzenie ... w takim razie do czego ?

Tym bardziej, że:

"OVH zajmuje 1. miejsce wśród dostawców usług hostingowych w Europie i 4. miejsce pod względem zarejestrowanych domen na świecie (źródło: Netcraft styczeń 2012)" - https://ovh.pl/onas

/kosz/

To gdzie się kupuje serwery?

Zacząłeś ten wątek to się teraz tłumacz! :)

p.s. podejrzewam, że tam gdzie, się dostaje ipki na pęczki, czy tak?

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Właśnie dostałem odpowiedź od OVH odnośnie zwrotu pieniędzy (i przy okazji informacja o dostępności serwerów):

Państwa zamówienie zostało anulowane z powodu braku mozliwości realizacji zamówienia.

Środki zostaną zwrócone poprzez uznanie Payu - czas realizacji wynosi ok. 48 godzin.

Serwery będą dostępne do zamawiania w ciągu ok. 4-5 tygodni.

Zajmuję się tworzeniem stron www

ipki dostaje się za darmola w cloudflare

Pełna profeska w tym cloudflare:

--------------------------------------------------------------------

CloudFlare Enterprise

Ceny zaczynają się od

3.000 dolarów miesięcznie.

--------------------------------------------------------------------

Szczególnie interesujący jest ten pierwszy punkt z roztworem :)

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności