Skocz do zawartości

[Znaleziono] Kimsufi w OVH za 12 zł/mc :P

bieluch

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 331
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam,

z posiadanych informacji wynika iż zamówienie nr xxx oczekuje na instalację i nie zostało anulowane. Czas instalacji wynosi min. 10 dni od momentu złożenia zamówienia

---

Mail od ovh.

W moim wypadku ODP:

Witam,

Niestety z powodu braku podzespołów po stronie serwerowni oraz dużej liczby zamówień czas realizacji może wynieść nawet 4-5 tygodni. Jeśli nie mogą Państwo czekać na serwer wykonamy Państwu zwrot płatności. Proszę o informację zwrotną w przypadku rezygnacji z zamówienia i zwrotu płatności. Za opóźnienie bardzo przepraszamy.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Nie, nie, zanim OVH ogarnie sie to minie z miesiąc, a my nie przeczytalismy jeszcze gdzie sie kupuje serwery, bo cloud to cache to potęgi, zaawansowany ale jednak cache ... ciekaw jestem co na gugiel?

Poza tym jak ktoś już dostanie to będzie sie miał gdzie pochwalić wynikiem lshw jesli odstaje od "normy" a Mion będzie mógł znów się wkurzać że nie dostał :)

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

cloud to cache to potęgi, zaawansowany ale jednak cache ... ciekaw jestem co na gugiel?

Co takiego :zdziwko:

a Mion będzie mógł znów się wkurzać że nie dostał

Ja jak już pisałem się nie wkurzam na ta, że nie dostałem,bo jak to mawia obecnie młodzież "mam wyje***** na to"... Jedynie co mnie faktycznie wkurza to to, że robią z klientów :nie_powiem:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności