Skocz do zawartości

[Znaleziono] Kimsufi w OVH za 12 zł/mc :P

bieluch

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 331
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

aha, już myślałem, że coś z sensem, a chyba zwykłe pierdoły, bo Xeon E3 to jest akurat dekstopowe I7 pod inną nazwa :D. Najwidoczniej kolega przygoglował trochę po napisaniu posta ;-)).

A Ty beznadziejnie hejtujesz i wiesz doskonale co Twój rozmówca napisał mimo tego, że nie czytałeś ... szklana kula się naprawiła?

Nie lepiej skorzystać z okazji do milczenia?

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

za 12zł/mc to oni jeszcze dopłacają do takiego serwera. Przecież prąd do takiego serwer-a kosztuje z 6-10 razy więcej... Chyba że mają prąd za darmo i np swoją własną elektrownie wiatrową / słoneczną...

Mi się wydaje że te serwery za tak niską cenę to nic innego jak zabieg marketingowy tak aby zdobyć szybko dużą ilość klientów tak samo jak miało to miejsce 3 lata temu jak rozdawali 100 domen za darmo....

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

tak samo jak miało to miejsce 3 lata temu jak rozdawali 100 domen za darmo....
I z tego co pamiętam tez z tymi domenami był jakiś "zgrzyt" ....

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zadzwoniłem znowu od OVH, odebrał facet i kompletnie inna rozmowa, pełna kulturka, o dziwo przeprosił mnie za długi czas oczekiwania(czego nie doświadczyłem gdy odebrała kobieta jakaś). Sprawdził w serwerowniach jak wygląda stosunek zamówien do ilości serwerów, naprawdę pełna kulturka, poinformował mnie iż w serwerowni RBX dla planu mSP jest więcej maszyn niż zamówień oczekujących, więc w tym tygodniu wg jego wyliczeń otrzymam serwer, zdziwiło go, że czekam ponad 2 tygodnie na serwer(zamówiony 29 licpa).

Naprawdę przyjemnie się rozmawiało, i na koniec jeszcze raz przeprosił ;)

Więc jak dzwonicie, i odbierze kobieta, rozłączcie się i dzwonić jeszcze raz :D

sygnaturka.png

No i jak tam Dostaliście już zakupione Kimsufi w OVH za 12 zł w dniach koniec czerwca początek lipca ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ja mam zamówienie też z 30.07 i też jeszcze nic nie dostałem .... Mimo wszystko trochę już długo czekamy :olaboga:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności