Skocz do zawartości

[Znaleziono] Kimsufi w OVH za 12 zł/mc :P

bieluch

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 331
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
A ja mam ciekawostkę. Czy oferta https://www.northhosts.co.uk/dedicated-servers/ czegoś Wam nie przypomina? :>

Nawet wybór systemów podobny, no i forum mają.Można być pierwszym na forum :-) :-)

To już jest jakaś masakra...

"OVH.PL Lepiej niż w domu"

Ja też czekam na mSP SSD. Ale krótko, od 06.08.

To pewnie jeszcze poczekasz,

Szkoda, że zrobiono mi nadzieję(lecz informowano, ze to tylko nieoficialne dane, wg tego co widzi na cyferkach)

Dziś zadzwonię i dowiem się co dalej z serwerem, bo już 22 dni czekam na serwer.

sygnaturka.png

@sieć ovh jest jak kot schrodingera jak działa, to nie działa

Akurat zasadę kota Schrödingera odbierał bym inaczej w tym wypadku.

Czyli: Pomimo złożonego zamówienia i zapłacenia za serwer nie możemy być pewni o tym, że serwer dotniemy do chwili jego dostania ...

Co zdecydowanie odbiega od współczesnych standardów zamówień: płacisz = dostajesz.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Dziś otrzymałem serwer zamówiony 29 Lipca

mSP SSD

https://forum.ovh.co.uk/showthread.php?t=6989

Tutaj macie więcej info ;)

Ciekawostka:

Na twitterze wczoraj napisałem do OVH support_en zapytanie z numerem zamówienia i dziś już serwer, może to zbieg okoliczności nie wiem ;)

sygnaturka.png

RE na zapyatnie o status instalacji:

Witam

Czas oczekiwania na instalację serwera może się wydłużyć nawet do końca września, za to opóźnienie bardzo przepraszamy.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności