Skocz do zawartości

[Znaleziono] Kimsufi w OVH za 12 zł/mc :P

bieluch

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 331
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...

przed switeami nei wroci ... ja na poczatku grudia robie turn-over i biore mocniejszy serwer w hetznerze bo to co OVH robi to trochę przeginka... a serwery mam dosc długo (w htz 4 lata, w OVH 2 lata) wiec turn-over mi sie należy :P

i tak podniosło mi opłaty za serwer ... wole płacić w jerwo netto i sam sobie dolczać vat ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

SDC nie jest tanie ... nawet w porównaniu z HTZ gdzie fakturę dostaję netto. W HTZ i OVH np backup masz w cenie ... w SDC niestety nie.

Licencja DA w SDC to już gruba przesada...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 1 miesiąc temu...

Tak też już to doczytałem, ale mogli poinformować o tym np. mailem. No ale o to ovh:) i nic mnie już chyba nie ździwi.

W biuletynie (czy jak to tam się u nich nazywa - jak zwał tak zwał) przyszło o tej ochronie, ale co dokładnie to nie wiem bo przeleciałem wzrokiem i ununołem :-D

PS. Nie ma ktoś kebaba 2g do od sprzedania? Bo nie chce mi się czekać, a cena mimo podwyżki i tak jest dobra :-)

Jak by co to PW z ceną i do kiedy ważny ;-)

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności