Skocz do zawartości

[Znaleziono] Kimsufi w OVH za 12 zł/mc :P

bieluch

Rekomendowane odpowiedzi

Zobaczymy co odpiszą. Bo jak dla mnie ta informacja jest nieczytelna. I być może chodzi o coś innego, niż na pierwszy rzut oka wynika.

Jednak jeśli okaże się, że mnie olali to ja również ich oleję. A miałem w planie zrobienie migracji z kilku VPSów od innych firm na 16G.

• Odpowiedzi 331
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam,

Niestety z powodu braku podzespołów po stronie serwerowni oraz dużej liczby zamówień czas realizacji może wynieść nawet 4-5 tygodni. Jeśli nie mogą Państwo czekać na serwer wykonamy Państwu zwrot płatności. Proszę o informację zwrotną w przypadku rezygnacji z zamówienia i zwrotu płatności. Za opóźnienie bardzo przepraszamy.

:D

Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014].

Nie ma co narzekać i swoją drogą, dziwić się też. Za półdarmo dedyki to wiadomo, że zamówień poszło mnóstwo i kolejka zrobiła się duża :) Ja mam w statusie zamówienia "Instalacja serwera w DC GRA: Zakończone", więc spokojnie czekam na instalację systemu :)

Czasy oczekiwania są długie, z tego co czytałem na forum OVH to nawet zamówienia z poza gamy Kimsufi realizowane są z opóźnieniem.

Teraz przynajmniej wiedzą jakie jest zainteresowanie :)

Mi też odesłali, ale ja dopiero wczoraj płaciłem, chociaż było jeszcze, że 3 serwery dostępne - być może te liczby nie mają nic wspólnego z rzeczywistością.

Zajmuję się tworzeniem stron www

być może te liczby nie mają nic wspólnego z rzeczywistością.

Nie być może tylko na pewno - jak zakładałem ten temat były 4 dostępne, po kilku dniach już zamówień masę poszło (choćby kilka osób z tego tematu zamówiło) i nadal było 4, a 2/3 dni temu zmieniło się na 3 :D

Jak odesłali? Pieniądze Ci zwrócili?

To że się długo czeka przy tej cenie to można zrozumieć, ale to że jedni pozamawiali (ten sam produkt KS 2G) w lipcu i nadal czekają, a inni w sierpniu i już dostali już nie... Powinno być uczciwie kto pierwszy ten lepszy i już :-)

W KS16 zamiast 2 dysków 1 TB, montują 1 o pojemności 2 TB, zmiana oferty pojawiła się też na stronie.

Dodali tez info, że wszelki support odbywa się na forum.. :D..

Handlowy Na forum

Hardware GTI 24/7 (automatyczne wykrycie usterki sprzętowej)

Software Na forum

Zgłoszenie usterki *** Na forum

A zgłoszenie usterki jest płatne 80 zł..

pozdrowienia.

googlerulz.

Ty zauważ jak to jest napisane koniec zdania kropka "80 PLN." Cholera wie o co chodzi :D Kiedyś tak było że jak zgłosisz problem ze sprzętem i się okaże że technik sprawdzi, a problem jest z oprogramowaniem to Twoja wina jest i płacisz - może to o to chodzi :D

Jest już temat zażaleń :D

https://forum.ovh.pl/showthread.php?t=16519

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności