Skocz do zawartości

Czy podlinkowywanie wpisów ....

Studenciak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Obaj jesteście dla mnie masterami SEO i szacun, ale 2000 postów w pół roku, przy czym połowa to licytacja o ego Blake'a... To już się nudne zaczyna robić. Zaczynam tęsknić za dowcipami Trensa, były na wyższym poziomie.

Najpierw sobie zerknij do statystyk serwisu...

Zerknij sobie do statystyk serwisu wp.pl w 95 szczury śmietnikowe też nie dawały za niego złamanego grosza, tylko K**A co to ma wspólnego z tematem? Pier... o jakichś fantazjach, że chciałbyś a nie możesz, czy o co chodzi? Chcesz sobie powzdychać, że ktoś ma więcej a Ty gó**o z tego masz?

Dla blejka serwisy z kilkuset milionowymi odsłonami są poza zasięgiem

Rozumiem, że chciałbyś się policytować?

Ano taki, że wszystko prędzej czy później może pierdyknąć łącznie z SEO, i odsłonami, Wszystko. Ale jeśli boli cię taka pararela to nie powołuj się na Williama Blake bo to chyba on powiedział "To, co oczywiste dla idioty, nie jest warte mego zachodu." Myślałem, że taki geniusz to zrozumie, ale przeliczyłem się.

Z drugiej strony wszyscy tu walimy kontent, ku chwale PIO!

Nie cierpię spamerów!

Ano taki, że wszystko prędzej czy później może pierdyknąć łącznie z SEO

I to jest świetny temat do dyskusji o tym. Jutro może być koniec świata i też na to nic nie poradzisz. Trzeba zrobić chyba kolejne subforum: Ściana płaczu żeby każdy, któremu coś w życiu nie wyszło mógł się tam wypłakać.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ale miej na uwadze, że krachy się zdarzają, czy ktoś chce się wypłakać czy nie, one są. Ja jestem na to przygotowany i bez płaczu pożegnam stary porządek. Pytanie, czy ty również

Nie cierpię spamerów!

Ja jestem na to przygotowany

Wiesz, wielu ludzi za życia kupuje sobie miejsce na cmentarzu, stawia nagrobki a niektórzy mają już nawet tabliczki z wszystkimi danymi, oprócz daty śmierci, która ma zostać wyryta oczywiście po śmierci. Ja do takich ludzi mogę powiedzieć tylko jedno: zmień łóżko na trumnę i się przyzwyczajaj.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Blejkuś , Ty o wielu rzeczach słyszysz pierwszy raz :D . Niestety serwisy typu netmisja nie gromadzą ruchu :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Blake, ty chyba ciągle mnie nie rozumiesz, albo ja nie potrafię ci tego wytłumaczyć. Chodzi mi o jedną bardzo prozaiczną rzecz. Co się stanie, kiedy google dopnie swego i nagle spam i radzieckie maszynki polecą w kosmos. Według mnie to się stanie i złowieszczo wróżę koniec świata dla wielu pozycjonerów.

Załóżmy że pójdziemy w model brytyjski pozostanie nam tylko jakość i masa małych stron z których wielu pozycjonerów żyje nie będzie przynosiła już takiej gotówki jak teraz. Daje na to 2-3 lata

Nie cierpię spamerów!

Blejkuś nie wyjrzy poza erę katalogów :) . Serwisy powyżej 200K UU/mies niegimbusowego ruchu są poza jego zasięgiem ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Niestety serwisy typu netmisja nie gromadzą ruchu :D

Beerbuś no co ja mam napisać... moje serwisy gromadzą więcej ruchu niż Twoje blogi kulinarne razem z tym Twoim turoperatorem razem wzięte. Na netmisji nawet nie sprawdzam ruchu :D bo ona nie jest do gromadzenia ruchu.

Blake, ty chyba ciągle mnie nie rozumiesz

Rozumiem i też nie wiem jak to jaśniej napisać: aktualizacje są coraz częstsze, kombinować trzeba coraz więcej i jak to już ktoś napisał nawet dzisiaj, chyba maxpan, na rynku zostaną tylko ci co będą potrafili się odnaleźć, dlatego nie dziwię się, że się boisz ;) razem z prezesami wypowiadającymi się powyżej. Może być tak, że przyjdzie zebra i wytnie wszystko, bo tego też nie można wykluczyć, ale nie będę wtedy płakał tylko podwinę rękawy i wezmę się do roboty w przeciwieństwie do Ciebie, bo Ty płaczesz już na zapas - rozumiesz różnicę?

Blejkuś masz tu średnią półkę , wyższa półka jakby była opublikowana to paru kolegów po danych by się kapnęło kogo by dotyczyła (może nawet Ty bys się kapnął kto wie) . Przemnóż to x 12 i weź dzisiaj coś na sen bo nie zaśniesz :D

Blejkuś, z czym Ty do ludzi ? :D 2/3 UU ? :D

Nie przeanalizowałeś innych danych a szkoda...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności