Skocz do zawartości

Max Sobieski pisze bloga

MaxSobieski

Rekomendowane odpowiedzi

Ale widać, że przynajmniej tolerancyjny jest, bo gejka w avatar wrzucił.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Nie podejrzewam, żeby ktoś sobei jaja robił, bo komu by się chciało stawiać takiego precla? No... chyba, że po pijaku :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

co myślicie?

ChuckNorrisApproved.jpg

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Albo zarabiają tylko poprzez sprzedaż swoich cudownych technik zarabiania niedoświadczonym użytkownikom. Czy przypadkiem podobnie nie jest z książką "Biedy ojciec, biedny ojciec", traktującej o zarabianiu, której autor dorobił się właśnie na tej książce? :) Gdzieś coś takiego obiło mi się o uszy.

Owocni.pl - co możesz zyskać? Projektowanie logo to nasza codzienna praca, potrzebujesz unikalnego logo - chętnie je dla Ciebie stworzymy! Chcesz więcej? Sprawdź nas na: projektowanie stron warszawa i przekonaj się o naszych możliwościach!

Oto mój blog o zarabianiu w sieci https://www.maxsobieski.pl/blog/

Stworzony kilka dni temu, co myślicie?

Ja nic nie myślę ale niejaki Stanisław Ignacy Lem pomyślał za mnie:

Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności