Skocz do zawartości

Jaki skrypt na forum?

jaroman

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, że to może nie jest najwłaściwszy dział na tego typu pytanie, ale lepszego chyba nie ma. Jaki skrypt polecacie na forum internetowe, żeby się dobrze pozycjonowało w google?

Moje wiadomości jeżeli chodzi o fora to są przedpotopowe. Zależy mi na skrypcie bezpłatnym, żeby ograniczyć wydatki, choć tez z wielką ochotą poznam waszą opinie o skryptach płatnych.

Przydałyby się jakieś zabezpieczenia antyspamowe i możliwość wstawiania reklam w przyszłości.

MyBB ma całkiem ładne (subiektywna ocena), darmowe szablony. Może to kwestia podejścia ale miło wspominam pracę z tym skryptem. Oczywiście na poważne, duże forum to wszystko napisał Dentro.

Owocni.pl - co możesz zyskać? Projektowanie logo to nasza codzienna praca, potrzebujesz unikalnego logo - chętnie je dla Ciebie stworzymy! Chcesz więcej? Sprawdź nas na: projektowanie stron warszawa i przekonaj się o naszych możliwościach!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności