Skocz do zawartości

Czym charakteryzuje się PROfesjonalna firma SEO ?

Robek_S

Rekomendowane odpowiedzi

Odpowiedni dział :D Wakacyjny wysyp biznesmenów co kręcą biznesy, zatrudniaj pracowników, płaca FV za SEO i dziesiątki tysięcy ZUSów, ciągle uczą jak tzreba pozycjonować i prowadzić firmę jest co roku, Tylko z początkiem zajęć w szkołach znikają z PIO :D

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie muszę znać tajników SEO

Tajników nie. Podstawy - tak, jeśli chcesz mieć wyniki zgodne z oczekiwaniami... albo prędzej oczekiwania zgodne z realnymi możliwościami.

Moim zdaniem jeśli firma która mnie pozycjonuje przez ponad 2 lata

To Ty sobie nagle po 2 latach przypominasz o tym, żeby sobie ponarzekać na firmy współpracujące z Tobą jeszcze wcześniej?

gdyż pewnie należy do tej grupy co doja klientów umowami bez efektów

Moja firma należy do tych, które nie przyjmują już żadnych zleceń ;)

BTW, nazywasz innych partaczami - miej przynajmniej odwagę robić to podpisując się imieniem i nazwiskiem. A więc, z kim mam (wątpliwą) przyjemność? Z tej strony Marta Gryszko.

Moim zdaniem jeśli firma która mnie pozycjonuje przez ponad 2 lata ( w którym było kilka aktualizacji google ) nie doprowadziła do spadku pozycji, filtrów ani bana a do

tego jeszcze ponad 90% fraz jest wciaz TOP1, jednoznacznie jest firma PRO i nie budzi to żadnej watpliwosci - a sposób rozliczen i umowa to tylko wybitnie podkreśla.

Bez urazy ale po dwóch latach świadczenia "zadowalającej" usługi wpadasz z takim tematem ? Hmmm wybacz ale prędzej uwierzę, że jestem gimnazjalistką, dziewicą niż w autentyczność tego co piszesz ;)

Teraz krótko, szczerze po żołniersku ;)

kozie zamelduj :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

...Moja firma należy do tych, które nie przyjmują już żadnych zleceń ;)...

... Marta Gryszko...

To jest dopiero PRO. Nie przyjmujesz zleceń ale reklamujesz się tym samym na PIO.

Martuniu wybacz, ale takim profesjonalizmem udowodniłaś swoje PRO. ( słuszne były moje podejrzenia )

Beerbant

Usługa nie jest "zadowalajaca", tylko perfekcyjna.

Genialny przykład profesjonalizmu i współpracy z klientem.

Pewnie kłoci się to z Twoim sposobem zarabiania, czyli bezowocna umowa dla klienta i kasa dla Ciebie - dlatego też negujesz jej sens.

Ale prawda jest taka iż w każdym biznesie chodzi o efekt dla dwóch stron nie dla jednej. Nie lubie zaciemnionych umów z "premia".

To tak samo jakbys kupił telefon w abonamencie na 2 lata a był poza zasięgiem przez 22 miesiace i jako premię płacił tylko za wykonane połaczenia.

Identyczny ma to sens. Ja to już przerobilem i drogo mnie to kosztowało. Natomiast może inni skorzystaja z tego smutnego doświadczenia wybierajac firmę SEO.

To czy mi wierzysz czy też nie, jest mi zupełnie obojętne, natomiast myślę iż jest więcej firm które doświadczyły tandetnych firm seo.

A wypowiedzi pokroju "kozie zamelduj" dobitnie świadcza z jakiego środowiska możesz mieć klientów, wybacz ale to nie te progi.

Ponadto zapewne PRO jest firma w której powszednie słownictwo to np:

- po kiego chu... zakładasz ten temat (blake)

- poszydzić z takich łosi (D_S)

- kozie zamelduj (Beerbant)

- lub koniowi ( SzlafRock)

Widać tutaj ewidentny brak kultury więc zapewne jakość świadczonych usług jest na tym samym ( o ile nie gorszym ) poziomie ( czyli szukaniu frajerów i jeleni na tzw. umowę z premia )

Miałem nadzieję na konstruktywne opinie w temacie oraz ich uzasadnienie. Zamiast nich pojawili się pseudo seo firmy, których z pewnościa nalezy unikac.

Do rozpoczęcia samego tematu przyczynił się inny, a mianowicie chodzi o https://www.forum.opt...zy-to-oszustwo/

co ewidentnie podkreśla "walory" umów z premia.

Jednym słowem forum to gromadzi amatorów oszukiwania innych. Nie dziwi mnie więc iż ksiazka właściciela forum dostala recenzje w stylu:

- Stek bzdur, stare i bezuzyteczne praktyki niezbyt lubiane prze google, strata czasu i pieniedzy.

- Kompletne dno.

- Mam wrażenie, że ktoś nie wyszedł z roku 2005 i pozostał w tym świecie pisząc książkę

- Wartość książki mniej niż zero! Więcej można się dowiedzieć z e-boka dostępnego w necie za 5 zł.

- Lanie wody + reklama usług, systemów wymiany linków itp.

TO JEST WŁAŚNIE TO PRO.

Żegnam więc, proszę usunac mój profil i nie życzę sobie żadnego spamu z PIO.

Że też jeszcze nie padł link do tej super PRO firmy.

Upss.. zapomniałem, nie padnie, bo to w umowie jest zastrzeżone.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Profesjonalne firmy SEO nie odpisują na tak głupie posty :-)

Na allegro a nie na PIO z taka gadką. Poziom tego forum z miesiąca na miesiąc obniża się znacząco.

Wiadomo kiedy będzie w końcu płatne, aby przefiltrować takich "forumowiczów"?

#zaznaczam (co by była szansa na czytanie dalszych rozdziałów tej tragikomedii)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Pewnie kłoci się to z Twoim

Jedyne co się kłóci to Twoje posty (ich zawartość), z logiką intencji ... Taka prawda. Na resztę (jako chrześcijanin) spuszczam zasłonę miłosierdzia . :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Myślę, że ostatni punkt jest lekko nie realny, nie da się wyliczyć w 100% tego, a co jeśli powiem Ci, że od dziś po 2 miesiącach (60 dniach) znajdziesz się w top10, a np. strona dopiero wskoczy do tego czasu na 13 miejsce, a nagle 5 dni później do tego top10, to co mam płacić Ci karę za niezrealizowanie terminu?

Napiszę to tak:

- chcesz mieć zagwarantowaną pozycję, w określonym czasie? Kup sobie reklamę Google Adwords, to jedyna metoda w której będziesz zadowolony...

Moim zdaniem jeśli firma która mnie pozycjonuje przez ponad 2 lata ( w którym było kilka aktualizacji google ) nie doprowadziła do spadku pozycji, filtrów ani bana a do

tego jeszcze ponad 90% fraz jest wciaz TOP1, jednoznacznie jest firma PRO i nie budzi to żadnej watpliwosci - a sposób rozliczen i umowa to tylko wybitnie podkreśla.

@Robek_S może ktoś ci Adwords robi i Cie robi w...

bardyt

Napisałem wyraźnie. Firma daje gwarantowany czas wejscia do TOP10 w określonym czasie ( innym rzecz jasna dla roznych fraz )

Ponadto jak dotad wywiazuja sie z umowy w 100% w porownaniu do tandetnych firm z jakimi mialem okazje wspolpracowac wczesniej.

Poniewaz za TOP1 jest najwyzsza kwota firma dba abym wlasnie taka pozycje mial, co realnie przeklada się na zyski.

Z Adwords też korzystam celem wyceny opłacalności danej frazy i maksymalnej kwoty jaka moge za nia zaplacic w naturalnych wynikach google.

Myśle że za jakiś czas tylko takie firmy beda mialy racje bytu, tym samym zostanie ich garstka - ktora spije cala smietanke.

Dobra aby te cyrki zakończyć napiszę jak to działa: wpada wynajęty człowiek na jakieś forum firmowe , zakłada wątek dotyczący braku profesjonalizmu , opisuje jak to został oszfabiony przez branżowe firmy bo to tamto i owamto , następnie okazuje się, że został oszfabiony w epoce kredy bo od epoki kamienia łupanego współpracuje z firmą która jest superhiper i w ogóle i w szczególe i pod "każdem innem względem. (że nawiąże do warsiawskiego cwaniaka). Oczywiście namiaru na firmę czy jakiego jakiegokolwiek uwiarygodnienia profilu nie przeprowadzi.

Teraz Panie i Panowie nie znający tematu uderzają kanałem prywatnych wiadomości z zapytaniami jakaż to taka wspaniała firma i oczywiście pod warunkiem nie zdradzania tajemnicy "wilczego szańca i enigmy" otrzymują kontakt do tej firmy z którą współpracuje od epoki kamienia łupanego nasz ukochany rozmówca.

Tak to mniej więcej działa.

Zaś w tym konkretnym przypadku błąd (znaczy danie ciała) nastąpił w momencie zdradzenia iż "od dwóch lat" jest się tak niemalże na granicy orgazmu zadowolonym z usług firmy X co staje (nawiązuje do orgazmu zauważcie a więc cały czas kontent tematyczny) w sprzeczności ze zdrową logiką nakazującą wieszać psy w momencie niezadowolenia (czyli kłopotów z orgazmem)

Tyle w miarę profesjonalnie od amatora

Teraz spadam upiec sobie bułeczki maślane a Wy prowadźcie dalsze dyskusje

Stosunkowo udanej nocy życzę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności