Skocz do zawartości

Czym charakteryzuje się PROfesjonalna firma SEO ?

Robek_S

Rekomendowane odpowiedzi

Stosunkowo udanej nocy życzę ;)

spije cala smietanke.

Który pierwszy chętny? :hahaha:

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Swoją drogą poziom polskiego marketingu szemranego próbuje się wznieść w góre jak widać po wypowiedziach szemranego agenta Radka Sy.

Przygotowany wstęp niezłe rozwinięcie tylko zgubiła go niekonsekwencja i logika wypowiedzi , szczerze mówiąc mógłbym dać się nabrać gdyby nie ta głupa wstawka o dwóch latach w topach i mega zadowoleniu i pomijam już nawet takie debilizmy jak ścisłe określenie osiągnięcia topów czy deklaracje samobójcze w przypadku nie osiągnięcia tychże topów ;)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Moja opinia jest krótka:

- rozliczenie tylko za efekt.

- odpowiedzialność za bana

- kara za brak efektu w umówionym czasie.

No i co teraz? Dostałeś bana a ja na Twoim miejscu bym tą PRO firmę do sądu podał.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

No nie taka afera koperkowa i to bezemnie

<głaszcze po głowie> Tomek , w następnym takim temacie specjalnie dla Ciebie poruszę temat SWLi :)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Panowie do jasnej cholery przestaniemy kiedy się rozliczać efektowo ??

W 2010 roku po 3 latach w SEO- jak zaczynałem google.co.uk myślałem że przez 3 lata ta polska społeczność zdąży do tego dojrzeć

Widzę 2013 rok mamy i jest jeszcze gorzej niż w 2010...

Z hindusami w Anglii mi się już lepiej konkuruje niż z Polakami w Polsce bo oni przynajmniej zbijają ceny ale znają pojęcie monthly fee (Abonament)- tutaj się konkuruje w tym durnym kraju ile kto dłużej zaoferuje rozliczenia za efekt (Rok gratis pięć lat gratis może 100 lat 100lat niech klient żyje nam)

Wczoraj jedna z firm, w której pracuje (okazjonalnie namiętnie spamuje szemranym marketingiem te i inne fora) tnie swoje wyceny po to by tylko zdobyć klienta (oczywiście w modelu efektowym)- a swoim podwykonawcom wysyła cała listę szczegółowych wymagań jak linkować po zmianach majowych/czerwcowych w algorytmie.

Super ale za podwyższeniem jakości powinno pójść podwyższenie budżetu.

Kompletny śmiech- naprawdę "Polaczki" (wybaczcie mama mnie pogardy do ludzi nie nauczyła kogoś obraziłem przepraszam) to taki naród martyrologiczny że im bardziej po du**e dostaje tym wyżej sobie poprzeczkę stawia (co jest dla mnie irracjonalne..)

Jak widzę takie bzdury że firma SEO powinna za darmo w ramach efektu bronić stronę klienta przed banem (bo jeden z drugim idiota nie pomyśli że ktoś mu może naspamować domenę albo zrobić włamanie na stronę ,zgłosić report a googel jakimś cudem przywali banem- opcji na bana jest dziesiatki a na filtra to chbya tysiące opcje)

Apeluje do seowców efektowców- ogarnijcie się ! już czas!!

T.

Tomek - zgoda: tylko klient nie chce płacić abonamentu więc albo wexmiesz efekty albo nie bierzesz klienta proste :) To nei tylko od Nas zalezy czy klient będzie chciał płacić abo ale też od samego klienta. On prosto liczy że sam abonament kiedy nie ma gwarancji że cokolwiek seowiec robi, płącić za freeko komuś to mu się nie kalkuluje.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Każda metoda rozliczeń jest związana z niebezpieczeństwami.

Amen

Nie licz na monthly fee w kraju kombinatorów ;)

właśnie - teraz przyszel klient, który jest nieufny bo już go raz oskubali na abo ... :(

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Wydaje mi się, że z każdym logicznie myślącym POWAŻNYM klientem można wypracować kompromis polegający na przykład na kombinacji abonamentu z dodatkowymi bonusami za osiągnięcie celów jednocześnie zabezpieczając go warunkami sukcesu niespełnienie których dawałoby mu możliwość wcześniejszego rozwiązania umowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności