Skocz do zawartości

Czym charakteryzuje się PROfesjonalna firma SEO ?

Robek_S

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ale przecież mają podwykonawców?

Czy ja wiem ? Sieka jaką czasami czytałem to szczerze mówiąc czasami googlowemu tłumaczowi lepiej wychodzi ;) . Przy tej ilości domen które przechwytują i które mają to gimbus chyba lepiej by to rozegrał ;)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Byłem przypadkowym świadkiem jak negocjowali z warsztatem specjalizującym się w naprawie ciężarówek we Wrocławiu. Faktycznie łatwe frazy (serwis, marka, model). Do tego pakiet adwords.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

- rozliczenie tylko za efekt.

- odpowiedzialność za bana

- kara za brak efektu w umówionym czasie.

A na pewno chodzi Ci o firmę SEO? ;> I na pewno wiesz, na czym polega SEO?

wysyłam do firmy frazę i maksymalna kwotę jaka mogę zaoferować

W takim razie PROfesjonalne firmy to te, które w ogóle nie odpisały na takie zapytanie.

no jak zobaczyły 50 zl to upadły ze śmiechu...

Moim zdaniem jeśli firma która mnie pozycjonuje przez ponad 2 lata ( w którym było kilka aktualizacji google ) nie doprowadziła do spadku pozycji, filtrów ani bana a do

tego jeszcze ponad 90% fraz jest wciaz TOP1, jednoznacznie jest firma PRO i nie budzi to żadnej watpliwosci - a sposób rozliczen i umowa to tylko wybitnie podkreśla.

Bez urazy ale po dwóch latach świadczenia "zadowalającej" usługi wpadasz z takim tematem ? Hmmm wybacz ale prędzej uwierzę, że jestem gimnazjalistką, dziewicą niż w autentyczność tego co piszesz ;)

Teraz krótko, szczerze po żołniersku ;)

kozie zamelduj :D

ej Beer, z dziewicami to przegiąłeś :D Przecież one wymarły razem z mamutami :)

Chyba nie wiesz co to jest "mature" :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

ej Beer, z dziewicami to przegiąłeś :D Przecież one wymarły razem z mamutami :)

Chyba... MATURAMI ;)

Znam 3 ;) teraz już dwie, i miały dziewczyny w granicach 20 lat, do tego się szanowały i czekały na tego jedynego ;)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Zastanawia mnie, gdzie się podział autor wątku..

loguje się z innego konta, nie trudno nawet domyślić się z którego (podpowiem też "świeże" i też płakał że był niby "poszkodowany" przez firmę SEO i "spamerów") styl pisania tez jest identyczny :D

......

Teraz jest tak, idzie zmiana algo tracisz np 500 domen z 2 k domen na 100 % reszta 300-400 poleciała na 30%-40% *( te robione metodami za "kilka zł" oczywiście). Dochodzą do tego klienci co nie płacą jakieś 25 % z całość i z kilku baniek miesięcznie masz bańkę pieniędzy w gotówce. Co więcej koszta masz te same jak miesiąc temu przed zmianą algo, a nawet większe bo domeny po filtrach nie nadają się na "tradycyjne SEO" tylko wymagają szczególnej opieki.

Takich problemów nie mają freeelancerzy ;)

Marketing internetowy dla firm

Zastanawia mnie, gdzie się podział autor wątku..

Dostał opieprz od szefa, polecieli mu po premii teraz obmyślają nową strategie :)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

......

Teraz jest tak, idzie zmiana algo tracisz np 500 domen z 2 k domen na 100 % reszta 300-400 poleciała na 30%-40% *( te robione metodami za "kilka zł" oczywiście). Dochodzą do tego klienci co nie płacą jakieś 25 % z całość i z kilku baniek miesięcznie masz bańkę pieniędzy w gotówce. Co więcej koszta masz te same jak miesiąc temu przed zmianą algo, a nawet większe bo domeny po filtrach nie nadają się na "tradycyjne SEO" tylko wymagają szczególnej opieki.

Takich problemów nie mają freeelancerzy ;)

Freelancerzy nie mają obrotówz SEO idących w miliony SS zapewne może być coś koło tego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności