Skocz do zawartości

Zlecenie dla wyrozumiałych

ErgoSeo

Rekomendowane odpowiedzi

NAJNOWSZY NEWS!!!

Właśnie uzyskaliśmy informację od pewnego niedorzecznika prasowego iż Pan G. w ciągu kilku najbliższych dni stanie się właścicielem naszego wujka Google. Z posiadanych przez nas informacji wynika, iż jednym z jego pierwszych działań będzie całkowite usunięcie forum PIO jak i również wszystkich użytkowników tego forum z czeluści internetu. Gdy tak się stanie to nawet kolega Krzysztof Z. nie wróci do sieci nawet z pomocą swojej ulubionej firmy z Poznania.

Potrzebujesz linków? Pisz!

Przepis na prawdziwego informatyka:

Kiedy straciłem tą pracę wylądowałem w wojsku, bardzo miło wspominam ten czas. Już wtedy tlił mi się w głowie pomysł na życie. Chciałem być informatykiem! Po przejściu do rezerwy z wojskową odprawą 840 zł zacząłem realizować swój plan. Kupiłem starego malucha i szukałem klientów, ten mój pierwszy kontrahent zatrudnił mnie bo byłem tani i coś umiałem. Zarabiałem 1000 zł na stanowisku „informatyk”, duma mnie rozpierała ale to nadal nie był cel.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności