Skocz do zawartości

Kara umowna bo się nie wyświetla w 1 stronie

kuba1110001

Rekomendowane odpowiedzi

Myśląc kategoriami mojej "ulubionej firmy" nic nie stoi na przeszkodzie ustawić w opcjach wyszukiwarki "wyświetlaj 100 wyników na stronie"

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ale że co, że spytał o to, czy przypadkiem taki zapis nie znajduje się w regulaminie? :)

Odpowiadasz, że nie, nie ma takiego zapisu, ponieważ jednodniowe spadki mogą się zdarzyć niezależnie od podjętych przez Ciebie działań. Wyszukiwarka Google należy do firmy Google, a nie do Ciebie, więc nie masz żadnego wpływu na jej przyszłe funkcjonowanie. Aktualnie wykorzystujesz znane sobie zasady jej działania, aby uzyskać jak najwyższe pozycje, ale żadna firma poza Google nie może zagwarantować nieprzerwanej obecności w TOP 10.

@kris_set, mój antywirus blokuje Twój baner w stopce. Identyfikuje go jako szkodliwy adres internetowy.

Dzięki, podeślę info zainteresowanemu, o ile sam nie przeczyta wcześniej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności