Skocz do zawartości

Jakie konto podać googlowi?

Ronin_rs

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki dave, tak też myślałem.

Lis - a czy ja coś wspomniałem o skarbówce czy jakimś ukrywaniu? Po prostu spytałem... Z tym różnie jest. Chociażby zakup zdjęć z różnych stocków, z niektórych kont można im robić przelewy za abonament czy kredyty a z innych nie bo musi być karta kredytowa. Dla pewności wolałem spytać, wystarczyło odpowiedzieć w stylu dave i temat do skasowania albo zamknięcia.

Dzięki dave, tak też myślałem.

Lis - a czy ja coś wspomniałem o skarbówce czy jakimś ukrywaniu? Po prostu spytałem... Z tym różnie jest. Chociażby zakup zdjęć z różnych stocków, z niektórych kont można im robić przelewy za abonament czy kredyty a z innych nie bo musi być karta kredytowa. Dla pewności wolałem spytać, wystarczyło odpowiedzieć w stylu dave i temat do skasowania albo zamknięcia.

Czemu tak reagujesz na odpowiedź Lisa? Czemu nie napisałeś, że chodzi Ci o opłaty za zdjęcia ze stocków itp.? Trzeba było precyzyjniej napisać swoje pytanie, a pytałeś tylko o konto pod Adsense. A Dave Ci odpowiedział na Twoje pytanie, ale też w jego odpowiedzi nie masz nic na temat, który jak widzę Cię interesuje.

Zadałeś pytanie na forum, Dave odpowiedział, odpowiedział Lis, a nagle się okazuje, że widocznie pozostała część pytania została tylko w Twojej głowie, więc nie ma raczej możliwości, żeby ktokolwiek się domyślał, o co dokładnie Ci chodzi.

Z czym różnie jest? Z otrzymywaniem przelewów w polskich nowych złotych? Nie słyszałem, żeby były konta, na których są z tym trudności. Na pewno nie zakładaj dla AdSense konta tam, gdzie każą sobie płacić prowizję od przychodzących przelewów (a są takie).

Dla mnie pytanie o "specjalne konto tylko dla AdSense" jest niezrozumiałe, stąd trop, że może chodzić o coś nie do końca legalnego. Nie było jednak moją intencją zakładać, że chcesz coś takiego zrobić, wybacz.

O rany rissah mnie nie chodzi o żadne opłaty za stocki to był tylko taki przykład dlaczego w ogóle zadałem pytanie odnośnie konta.

z góry wiedziałem, że na pewno jakiekolwiek konto będzie OK, ale skoro chociażby ze stockami były tego typu problemy to od tak na wszelki wypadek zapytałem...

Jedynie przelewy powyżej 10 tys Euro podlegają z defaultu donosom z Banku do US lub innej kontroli...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Jedynie przelewy powyżej 10 tys Euro podlegają z defaultu donosom z Banku do US lub innej kontroli...

Przy tej kwocie to (chyba) każdy Bank informuje US.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

jakieś konto specjalnej troski po przelewy z adsensa?

mBank będzie ok? w razie czego mam tez inteligo

Pewnie banik już był i trzeba nowych danych użyć? Spoko dla banków liczy się tylko numer konta reszta jest mniej istotna. Możesz spokojne zmodyfikować i tak dojdzie.

Jakie konto podać googlowi?

Tajne w Nigerii... :)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Nigeryjskie bezpieczniejsze...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności