Skocz do zawartości

Pozycjonowanie 10 "serwisów" za jednym zamachem - gdzie i na co uważać?

JustPlay

Rekomendowane odpowiedzi

Skrypt skryptowi nierówny, chociażby w kwestii stosowania nagłówków H1, nie mówiąc o np. mikroformatach.

Ale WP na motywie Twenty Eleven kariery raczej nie zrobi :)

@SzlafRock, myślę nad tym, już wiem, w czym rzecz (ktoś ostro przyspamował i domena jest na cenzurowanym), tylko że na PiO za ukrywanie reflinka można oberwać, więc muszę to jakoś inteligentnie obejść :) zrobione, jest niby-reflink na inną domenę, a przy okazji zliczam kliknięcia oraz wiem, skąd są ;)

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W kwestii skryptu kilka lat temu udowodniłem sobie, że to jest prawda,

Udowodnij teraz to nam. :)

A po co? :)

Czytaj uważniej co napisałem "Nie są to parametry ogólnie decydujące, ale w szczególnych przypadkach jak najbardziej", za rozwinięcie tematu musiałbym niezłą kasę wziąć :)

Przykładowy skrypt WP, jest dobry, czy nie?

Wybacz ale to jest głupie pytanie ponieważ nie istnieją obiektywnie dobre albo niedobre skrypty, wszystko zależy od kontekstu - wykluczam tzw. oprogramowanie złośliwe, rozmawiamy o normalnych skryptach w necie.

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Witam. Kto pyta nie błądzi, a więc spytam. Chciałbym wypozycjonować, ok. 10 serwisów na raz, nie są to żadne popularne frazy,

Czyżby?

"domeny de", "kredyt na kredyt".

Jak z Ciebie taki len i ciezko samemu recznie wypozycjonowac, to chlopie sie za to nie bierz.

zakładałem multikonta

Witam. Kto pyta nie błądzi, a więc spytam. Chciałbym wypozycjonować, ok. 10 serwisów na raz, nie są to żadne popularne frazy,

Czyżby?

"domeny de", "kredyt na kredyt".

Jak z Ciebie taki len i ciezko samemu recznie wypozycjonowac, to chlopie sie za to nie bierz.

Naucz się chłopie czytać i nie cytować jak pismaki z brukowców. Założyłem temat licząc na odpowiedzi na zadane mi pytania, napisałem również, że chętnie bym komuś to zlecił, a co do lenistwa. Analogicznie. Jeżeli jesteś w pracy od 8-16 i zatrudniłeś niankę, która odbierze Twoje dziecko z przedszkola o godzinie 14, zaprowadzi do domu, da mu jeść to jesteś leniem? Gratuluję dedukcji i życzę powodzenia w dalszej karierze życiowej ;)

PS. Wiem, że na roli wszystko się robi samemu, ale w pewnych kwestiach niektóre rzeczy lepiej oddać specjalistom ;)

JustPlay No to po cholerę zakładasz watek, jeżeli już z góry jesteś skazany na porażkę podczas poszukiwania złotego środka?

Chcesz tylko wypozycjonować 10 serwisów na raz, ok. Zadajesz pytanie komu zlecić/jaki program... Tu już z góry powinieneś się domyślić, ze "pozycjonerzy" użyją "programu", który "wypozycjonuje" wszystkie strony na raz. Dlaczego zaznaczyłem w cudzysłów "pozycjonerów"? Bo wezmą, (owszem nie dużo) hajs i przejadą Bóg wie czym.

Teraz warto wszystko robić powoli i dokładnie, a napi.przać zasrany spam i cieszyć się, że "pozycjonuje" serwis, nie.. sorrki, 10 serwisów i to za jednym zamachem! Owszem, to twój interes, ale nie ufaj czyjejś ręce, tylko swojej.

Co do nianki, nie ukrywam, naprawde mnie rozbawiles i dziekuje ci, bo mialem od rana zly humor. Mam 19lat. Nie spieszy mi sie z dzieckiem.

:)

Odbijesz piłeczkę?

zakładałem multikonta

JustPlay No to po cholerę zakładasz watek, jeżeli już z góry jesteś skazany na porażkę podczas poszukiwania złotego środka?

Chcesz tylko wypozycjonować 10 serwisów na raz, ok. Zadajesz pytanie komu zlecić/jaki program... Tu już z góry powinieneś się domyślić, ze "pozycjonerzy" użyją "programu", który "wypozycjonuje" wszystkie strony na raz. Dlaczego zaznaczyłem w cudzysłów "pozycjonerów"? Bo wezmą, (owszem nie dużo) hajs i przejadą Bóg wie czym.

Teraz warto wszystko robić powoli i dokładnie, a napi.przać zasrany spam i cieszyć się, że "pozycjonuje" serwis, nie.. sorrki, 10 serwisów i to za jednym zamachem! Owszem, to twój interes, ale nie ufaj czyjejś ręce, tylko swojej.

Co do nianki, nie ukrywam, naprawde mnie rozbawiles i dziekuje ci, bo mialem od rana zly humor. Mam 19lat. Nie spieszy mi sie z dzieckiem.

:)

Odbijesz piłeczkę?

Masz dziwną manierę konwersacji, kiedy to aby udowodnić swoje racje próbujesz wciskać słowa wzięte z bóg wie skąd. Skoro pozycjonujesz strony i potrafisz pisać oraz czytać to powinieneś wiedzieć, że "za jednym zamachem" w tym przypadku to skrót myślowy, który oznacza równomierne pozycjonowanie tych serwisów, czyli na obsłużeniu 10 serwisów "na raz". Miałem na myśli, np. zrobienie "backgroundu" do pozycjonowania, czyli dodanie back-linków etc...

Też zaznaczyłem, że miałem do tej pory niezbyt przyjemne relacje z "pozycjonerami" dlatego też chciałem się dowiedzieć, czy może warto dodać strony do jakiś programów (np. seopilot etc...) lub też może przebywa tutaj jakaś osoba, której zwyczajnie można zaufać i powierzyć opiekę nad serwisami.

Co do wieku, to była jedynie analogia. Gdybym był nieuprzejmy, powiedziałbym nawet, że nie śmiałbym Ci dawać więcej ;)

PS. W końcu odpowiedziałeś na temat, a mianowicie "na co uważać". Poza tym, proszę nie kontynuujmy off topu, ponieważ nie zależy mi na zaczepkach a jedynie na wypozycjonowaniu moich stron.

Odbijesz piłeczkę?

Gracie w kulki...?

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Najlepiej kupić: SEO ADDER, xrummera, zennoposter, zenblog, gsa, scrapeboxa. Następnie:

1. Postawić zaplecza na darmowych blogach, umiejętnie przelecieć je automatami.

2. Postawić zaplecza na własnych domenach i podlinkować je z tych na darmowych blogach,

3. Jeszcze bardziej umiejętnie przelecieć zaplecza na własnych domenach automatami.

4. Podlinkować pozycjonowane strony z zaplecz na własnych domenach,

5. Utworzyć kolejne darmowe blogi i jeszcze bardziej umiejętnie przelecieć je automatami.

6. Podlinkować pozycjonowane strony z darmowych blogów.

7. Mega umiejętnie przelecieć pozycjonowane strony automatami.

,albo komuś zlecić.

Najlepiej kupić: SEO ADDER, xrummera, zennoposter, zenblog, gsa, scrapeboxa. Następnie:

2. Postawić zaplecza na własnych domenach i podlinkować je z tych na darmowych blogach,

3. Jeszcze bardziej umiejętnie przelecieć zaplecza na własnych domenach automatami.

5. Utworzyć kolejne darmowe blogi i jeszcze bardziej umiejętnie przelecieć je automatami.

,albo komuś zlecić.

Zlecić komuś - patrz na Twoją stopke ? :D

Dla autora polecam poczytanie blogów, for i potestowanie co dla niego bedzie najlepszym wyjsciem. Ilu pozycjonerów tyle technik i jeszcze wiecej opinii więc proponuje czytanie postów z przymknięciem oczu :-) na pewne treści. Jak juz jedna strona będzie wspinała się w wynikach to należy powtórzyc proces na pozostałych 9 stronach. Napewno samo sie nie wypozycjonuje - a więc do roboty!

Kontakt priv lub facebook. Domeny DR:20 /RD:20-100+ / 0% Spamu / Linki ze strony głównej!!

PgJ4c.jpg

,albo komuś zlecić.

A później usiaść wygodnie i czekać...

może szwagier przyjdzie z propozycją pracy na jakiejś budowie.

Czas na testy.

Zlecić komuś - patrz na Twoją stopke ?

:D To nie była oferta. Po to właśnie wrzuciłem na początku mojego postu "SEO ADDER", żeby nikt nie traktował tego zbyt poważnie.

może szwagier przyjdzie z propozycją pracy na jakiejś budowie.

Do tego właśnie zmierzam, dla mnie osobiście poziom merytoryczny tego tematu jest podobny do "Cześć, chciałbym wybudować dom, znacie jakieś fajne narzędzia?"(w domyśle, tak żebym nie musiał zatrudniać ekipy).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności