Skocz do zawartości

ile mieliście maksymalnie zaindeskowanych podstron?

truvati

Rekomendowane odpowiedzi

Na jednej z subdomen posiadałem 210 000 zaindeksowanych stron (stabilnie przez dłuższy czas), dziś patrzę... jedynie 200 :/ ale jak czytam ludzie mówią o tych 'stratach' mam nadzieję że to chwilowe ;)

Dla młodych Serwis Młodzieżowy, polecam również e-kartki nie tylko dla najmłodszych ;) | Życzenia

Heh, na niektórych DC otarłem sie o 1M, na większości było 998 tys.

I jak to ktos napisał - i po co to?

obecnie mam +/- 310 tys - a po co to mi?

Bot google szaleje na dobrze zaindeksowanej stronie - latwiej jest zaindeksowac w calosci inne strony.

Ale, od czasu jak zobaczylem ze site podaje ponad 25 tys podstron na domenie, na ktorej fizycznie nie jest więcej jak 5 tys, to ... przestalem zwracac uwage na to co podaje site

Ja niedawno miałam ok. 25 tys. zaindeksowanych podstron, ale niestety to były te same strony, różniły się jedynie numerem sesji w php :hello:.

Google ostatnio coś wariuje z liczbą podstron - nadnaturalnie zawyża lub zaniża ich ilość...

Ostatnio na jednej ze stron G pokazywało mi 5k zaindeksowanych podstron pomimo, że jedynie 200-250 podstron jest dostępnych dla gości... Ale już na przykład na Supporcie liczba zaindeksowanych spadła mi do niecałych 13 tys, pomimo że wcześniej było ich ponad 30k...

Zamiast siedzieć cały dzień na forum pograj sobie w fajne gry flash. Możesz też przejrzeć katalog stron (łączny PR=666 :P) i oczywiście dodać tam swój link.

Masz 13 lat? Kup sobie takie ściągi, będziesz dżezi! :-)

Sprzedam linki z PR5, www.php-fusion.pl - info na PW.

Witam, moja prośba dotyczy podzielenia się informacją jaka była maksymalna liczba zaideksowanych podstron Waszych serwisów przez ukochane Google ;)

define("jaki_post"," _Bardzo_durny_Post_"); :hello:

Ale spox... dzięki Tobie mamy ukochany stan licznika + 1 :piwo:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

1,2mln bez subdomen aktualnie jest 360 :D zero z tego zysku bylo klikalnosc znikoma odwiedzin 1tys dziennie a zanim mialem wysoki PR zeby do systemu jakiegos wprowadzic to zaczelo sie wyindexowywac :)

300tys bylo jeszcze niedawno (i systematycznie roslo) na www.emule-polska.pl aktualnie jest polowa hmm ;]

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności