Skocz do zawartości

SWK - System Wymiany Katalogów

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tym razem gotowy PKSI (z inną skórką/templatką). Pamiętaj, że trzeba zmienić nazwę pustego pliku na swoją nazwę pusty_plik_o_indywidualnej_nazwie.php (nazwa jest inna dla każdego konta) a konfigurację wykonać zgodnie z opisem na https://swkat.pl w zakładce - konfiguracja katalogów.

Pobierz tutaj!

a tak wygląda - https://deloye.bl.ee

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

@nafri - mógłbyś tego easydira sqlite podesłać na mój mail? Z tego źródła z forum nie chce się pobrać. Piszę tu bo skrzynkę masz zapchaną.

@oka

możesz sprawdzić...

Projekty - wybrałem dodanie do wszystkich katalogów - Raport (id=48)

Sukces (166); Błędnie dodane (195)

i tutaj - jakisadres.pl - błąd: Strona istnieje w katalogu - a katalog to PriMini

warto to poprawić żeby był wyciągnięty adres tego wpisu

lub - jakisadres2.pl - błąd: Inny błąd - też katalog PriMini - wpis nie dodany

albo - jakisadres3.pl - błąd: Inny błąd - tym razem PKSI - wpis nie dodany

a także - jakisadres4.pl - błąd: 40x Not Found, Forbidden, Unauthorized, Bad Request - to DonMini - ani jednego wpisu w katalogu

Chyba warto dodać opcję - ponów dodawanie do nieudanych

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

Ponawianie do nieudanych - na pewno dorobię.

Sprawdzę ten raport, a już mogę napisać:

- primini nie ma wyszukiwania więc się nie da w takiej formie w jakiej jest. Ale mogę dorobić do następnej wersji i w nowej wersji będzie już wyszukiwało (na starych nie zadziała)

- inny błąd i 40x Not Found mam raportowany więc za jakiś czas adres zostanie sprawdzony ręcznie

PS. Jest już dokładnie 433 katalogów aktywnych i 198 oczekujących. Czyli w najbliższych dniach można się spodziewać przeszło 600 katalogów!

hmm, tak sobie dodaje projekty i w sumie nie wiem jak to ogarnąć, nie wiem w jakich katalogach już jestem, tzn wiem bo mogę sobie kliknąć w raport, ale to musiałbym otworzyć raport i otworzyć dodawarke, wtedy porównać co już dodałem a co nie, tak trochę uciążliwe to jest.

chciałbym klikając dodawanie do katalogu robić tylko na katalogach w których dany projekt jeszcze nie widnieje.

jest szansa?

Tam się wyświetlają właśnie te, do których nie dodany jest wpis (są odfiltrowane na liście katalogi do których już projekt się dodał).

hmm to dziwne bo mam dodany projekt do prawie wszystkich katalogów a lista do którch mogę dodac jest taka sama a w raporcie są informacje, że strona jest już dodana a mimo to dalej jest na liście w której mogę dodać projekt do katalogu.

//edit

właśnie to sprawdziłem, wybrałem 10 katalogów do projektu, zatwierdziłem, zanim się dodały sprawdziłęm czy mogę je dodac ponownie - nie było ich na liście.

Odczekałem trochę, projekt dodał się do katalogów, w raporcie info o pomyślnym dodaniu do 10, a na liście wyboru katalogów znowu były te same 10 do wybrania.

Ilość katalogów w systemie przekroczyła już 500 sztuk, z czego 215 to katalogi na domenach głównych.

Jako, że wciąż wystepują na liście katalogi do których już dodałem projekt, wydaje mi się, że ma to też związaek z tym, że jeśli wpis istnieje w katalogu to oznaczony jest jako błąd w raporcie z dopiskiem wpis istnieje już w katalogu. Może dlatego, że system traktuje to jako błąd wrzuca go spowrotem na listę. Być może jeśli wpis istnieje w katalogu powinien zostać w raporcie dorzucony jako ok z dopiskiem, że już kiedyś został dodany, ale że wszystko w porządku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności