Skocz do zawartości

SWK - System Wymiany Katalogów

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Gdyby ktoś chciał kupić punkty i skatalogować stronę/strony - po założeniu konta i po zalogowaniu się do panelu na giełdzie punktów jest już kilka ofert sprzedaży punktów.

Najnowsze statystyki:

Katalogi aktywne :::: 558
Katalogi oczekujące :::: 431

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Uwaga, w systemie mamy już ponad 800 katalogów, a dokładnie:

Katalogi aktywne :::: 841
Katalogi oczekujące :::: 243

Ogólnie dodawarka nie będzie już wspierana, dodawanie będzie rozwijane przez panel swkat.

Powinno chodzić bez problemu - nic nie było zmieniane. Szczególnie donmini i webmni bez problemu powinno chodzić.

1. Czy istnieje możliwość nie dodawania stron do swoich dodanych do systemu katalogów?

2. Czy do systemu można dodawać katalogi na trochę przerobionych skryptach. np - bez linków z Anchorami a tylko z aktywnym linkiem jako adres WWW?

3. Czy istnieje mozliwość masowego kasowania dodanych wcześniej wpisów - wiem o przeszkodach technicznych i że to trudne ale może bronić przed Disavow.

ad1. Jasne, przy liście katalogów są oznaczone katalogi należące do Ciebie (Twój katalog), ilość potrzebnyc punktów: 0.

ad2. Można, najważniejsze żeby linki były dofollow, a katalog był przygotowany według instrukcji podanych w menu "inne=>konfiguracja katalogów".

ad3. Nie istnieje na ten moment, ale będzie taka opcja przygotowana z tym, że nie będzie to działało wstecz dla katalogów już postawionych.

UWAGA! Promocja o której pisałem w poście https://www.forum.optymalizacja.com/topic/181692-swk-system-wymiany-katalogow/?p=1355070 obowiązuje tylko do końca tego tygodnia (piątek włącznie).

Mam małą propozycję do PA:

- możliwość edycji katalogu (np. hasła) na liście katalogów - czasami zawodzi pamięć i nie pamiętam jakie wcześniej ustawiłem

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

Zostanie dodane - zapomniałem o tym (opcja była w programie java).

Ogólnie będzie też przebudowane wybieranie katalogów dla projektów. Sprawdzało się przy 300 katalogach, ale teraz jest ponad 1000 i funkcjonalne to nie jest.

Formularz kontaktowy ze sprzedawcą na giełdzie punktów to porażka :)

Jak go powiększyłem to znikał gdy chciałem kliknąć na wyślij i musiałem pisać od nowa :)

Dodałem kilka katalogów + kupuję punkty - zaczynam na próbę korzystać z systemu więc pewnie co chwilę będę wrzucał jakiś komentarz z tym co mnie wkurza. Ale ogólnie jest ok :)

Ostatnio mieliśmy w systemi problem z dodawaniem do DonMini - często katalogi donmini były oznaczane jako źle skonfigurowane (nie da się dodawać wpisów). Teraz już problem naprawiony.

Ludzie opamiętajcie się i patrzcie co dodajecie. Bo to albo jest jakaś sieczka, której się czytać nie da, albo masakrycznie nieunikalne wpisy...

I weź tu człowieku mniej wyłączoną moderację, teraz jadę na 3 tyg. na urlop, coś czujem że po powrocie 99% wpisów pójdzie do kosza...

@Okazwłoka

To co Ci pisałem na maila, odnośnie panelu do piko, było jak najbardziej na poważnie :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności