Skocz do zawartości

SWK - System Wymiany Katalogów

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

pokazywanie 15 letnim jest zakazane, jak nie wiesz to poszukaj. Jeśli "wartościowe" te co masz w stopce, to masz inny poziom wartości jak nie trudno się domyśleć.

Na PKSI widziałem i nie jeden lepszy katalog jak te seoki co nastawiłeś.

Skrypt niema nic do 'wartości" liczę się linkowanie, content i jeszcze parę czynników sens których nie zrozumiesz.

To to wartościowych linków raczej nikt przez ten system nie zdobędzie.

PiO Ci mózg wyprało... :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Dzięki ograniczonym możliwościom katalogowania (punkty) nie powinno być większych problemów.

Do programu prawdopodobnie dorzucimy jeszcze opcję multi moderowania (usuwania) wpisów ze swoich katalogów i/lub centralne usuwanie - jeśli np. będzie więcej niż xx zgłoszeń o naruszenie regulaminu przez wpis.

Co do nowych skryptów - technicznie nie ma problemu z wprowadzeniem obsługi jakiegokolwiek katalogu - jest jeden warunek - możliwość wprowadzenia hasła zabezpieczającego formularz dodawania przez jakiś panel i chęć sporej ilości użytkowników.

Co do nowych skryptów - technicznie nie ma problemu z wprowadzeniem obsługi jakiegokolwiek katalogu - jest jeden warunek - możliwość wprowadzenia hasła zabezpieczającego formularz dodawania przez jakiś panel i chęć sporej ilości użytkowników.

Czyli katalog musi być stworzony tylko i wyłącznie pod ten system? Nie może być równocześnie dla systemu i zewnętrznych użytkowników?

Kocham Polskę

Ogólnie katalog musi być zamknięty. Wyjątkiem jest WebMini - tam można ustawić dodatkowo przyjmowanie wpisów z addera e-weblinka.

Sam taki system miałem już od dawna w myślach i myślę że wielu z nas o czymś podobnym myślało, fajnie że powstał, ale taki znowuż pierwszy to on nie jest bo są Publikody od początku maja :) Różnica jest tylko w sposobie rozliczania tu punkty, a tam pieniądze i to że u okazwłoka nie trzeba mieć Publikera za 500 zł żeby korzystać z systemu (o ile dobrze zrozumiałem Twojej dodawarki też nie trzeba mieć?) a to jest ogromy plus, ale ogólnie zamysł ten sam :-)

Mi się podoba :)

Nie trzeba mieć, dodawarka jest do pobrania w panelu po zarejestrowaniu się.

Oczywiście było już wiele różnych systemów wymiany np. SyropLive , w DonLinkage jest już od dawana BazaDon.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności