Skocz do zawartości

SWK - System Wymiany Katalogów

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

BL - ostatnio majesticseo nałożył większe ograniczenia na darmowe konta :( Będę musiał zainwestować w jakieś proxy. W listopadzie system będzie przebudowany.

• 4 tygodnie później...

Witam :),

projekt jeszcze żyje? Albo zapomniałem gdzie, albo znikło pole, gdzie było napisane ile punktów trzeba mieć, żeby dodać 1 projekt do całej bazy... Dobrze by było zwiększyć limit na kontach free, to może doszłaby jakać pula nowych userów, lub już obecni wykazali jakieś ruchy - jakby co to ja jestem za ;)

@hoek - napisz do mnie (pw lub przez formularz z swkat.pl).

@seogreen - jest na stronie głównej.

Obecnie projekt jest przebudowywany, trochę to potrwa (w listopadzie nie ma szans, ale w tym roku powinno już być gotowe). Na pewno ograniczenie do ilości podpinanych katalogów będzie zwiększone dla kont free. Jeszcze ostatecznie nie wiem jak dokładnie to będzie wyglądało, choć jest już dobry pomysł znacząco odbiegający od tego co wspominałem. Na pewno nie będzie tak jak wspominałem, że konta free będą miały ograniczenie w ilości projektów, bo to jest głupie.

Jest tak zwykle, gdy skrypt ma problem ze sprawdzeniem katalogu (brak odpowiedzi z serwera katalogu).

Jeśli wszystko jest ok ze stronami, a mimo to nadal nie zalicza punktów podeślij info do mnie na PW, podliczę i dodam odpowiednią ilość punktów.

Możliwe, że jest jakiś problem po stronie aplikacji, bo już miałem jedno takie zgłoszenie. Do końca grudnia powinna być już ulepszona wersja swkata i już bez problemów wszystko powinno śmigać.

• 4 tygodnie później...

Zostały dzisiaj wprowadzone zmiany w regulaminie, wszystko na korzyść użytkowników. Głównie chodzi o ilość podpinanych katalogów i naliczanie punktów.

Zmiany:

1. Zwiększenie limitu podpinanych katalogów dla kont darmowych z 10 do 250!

2. Wprowadzenie premii 100% zdobytych punktów dla każdego katalogu podpiętego do systemu dla kont PRO (naliczane co miesiąc).

Były też problemy z naliczaniem punktów w ostatnim czasie (ze względu na błąd w pobieraniu statystyk). Dzisiaj już wszystko powinno wrócić do normy. Jeśli komuś nie zgadza się rachunek punktów, proszę o kontakt.

Aktualne statystyki systemu (mogą ulec zmianie po dzisiejszej moderacji ręcznej):

Aktywnych katalogów :::: 271

Katalogi na domenach :::: 61

Katalogi na subdomenach :::: 210

Użytkowników :::: 61

Grup katalogów :::: 37

Unikalnych IP :::: 107

Ostatnio jeden użytkownik też tak miał, ale najgorsze jest to, że nie wiem co pomogło :)

Spróbuj wpisać w plik login.txt dane w postaci:

login:::hasło

I na koniec wciśnij enter i zapisz. Zobacz, czy pomogło. JAk nie pomogło napisz do nas przez formularz kontaktowy, podeślemy pliki do podmiany.

Została właśnie dodana obsługa nowego katalogu PriMini (informacje, linki do pobrania są po zalogowaniu).

PriMini to prosty skrypt katalogu oparty o sqlite, który można używać tylko i wyłącznie w obrębie systemu swkat.pl. Nie jest on przeznaczony do nabijania site, jest bez tagów, kategorii. Można go zobaczyć na stronie https://kinola.opole.pl - przyjmuje również podstrony.

Skrypt jest oparty o templatki, domyślnie zostały dołączone 3. Jest załączona instrukcja przygotowania templatki, a z panelu można łatwo wybrać z dostępnych.

Jest to pierwsza wersja skryptu, może zawierać jeszcze nieznane mi błędy.

Został również zaktualizowany program do wysyłania wpisów - rozwiązany problem z logowaniem i obsługa PriMini.

Przypominam, że ostatnio zostały zdjęte restrykcyjne ograniczenia dla darmowych kont, teraz do darmowego konta można podłączyć aż 250 katalogów. Gdy wygaśnie konto premium (z większą ilością katalogów niż 250), wtedy nadmiar katalogów nie trzeba odpinać, normalnie naliczane są im punkty. Jedynie nie można dodawać kolejnych katalogów.

Z drugiej strony konta Premium otrzymują teraz za katalogi 2x więcej punktów. Więcej informacji na stronie projektu swkat.pl

W Systemie mamy już prawie 400 zaakceptowanych katalogów! Ostatnie zmiany wpłynęły mocno na wzrost ilości katalogów.

Dla użytkowników PiO promocja:

załóż konto do końca stycznia na swkat.pl na swój login z PiO, polub ten wpis, a otrzymasz 2000 punktów do wykorzystania. Promocja dotyczy nowych i starych użytkowników.

Jest jeszcze jedna promocja:

Promocja - konto PRO!

Każdy użytkownik, który podepnie do Systemu przynajmniej 10 aktywnych katalogów i wyśle informację na adres seosolutions(@)i4a.pl z informacją o chęci skorzystania z promocji w systemie SWK otrzyma konto PRO na 30 dni (wartość 30 zł netto)!

Konto PRO to między innymi podwójne naliczanie punktów dla podpiętych katalogów!

Promocje można łączyć :D

Witam

Dołożyłem do systemu 6 katalogów, ale taki syf jaki ludzie dodają to głowa boli. Teksty pokopiowane bez sensu z automatu wymieszane z jakimiś seksami rżnięciami i w ogóle, z klamrami bo nie potrafią domknąć; wszystkie usunąłem. Jak tak będzie to usuwam katalogi, rozumiem że chcecie podlinkować zaplecze co nie którzy strony klienckie ale bez przesady.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności