Skocz do zawartości

SWK - System Wymiany Katalogów

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Trzeba będzie więc nałożyć filtry, widać bez tego ani rusz.

PS. Przeglądnąłem "kilka" moich katalogów, ale nie zauważyłem takich kwiatków (jeden wpis z niedomkniętymi klamrami w tytule).

Ale filtry dla zabezpieczenia nałożę.

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam

Dołożyłem do systemu 6 katalogów, ale taki syf jaki ludzie dodają to głowa boli. Teksty pokopiowane bez sensu z automatu wymieszane z jakimiś seksami rżnięciami i w ogóle, z klamrami bo nie potrafią domknąć; wszystkie usunąłem. Jak tak będzie to usuwam katalogi, rozumiem że chcecie podlinkować zaplecze co nie którzy strony klienckie ale bez przesady.

W moich 3 katalogach od początku trwania systemu nie spotkałem się z taką sytuacją.

Przepraszam za lamerskie pytanie, ale nie doczytałem tego w Regulaminie i instrukcjach na stronie. Jak już zainstalowałem i skonfigurowałem katalogi ze skryptów z swkat.pl na poszczególnych swoich, nowych domenach oraz wgrałem odpowiedni, pusty plik php w celu identyfikacji właściciela katalogu, to muszę ten fakt jeszcze jakoś zgłaszać w SWKAT, czy skrypt jest sam tak skonfigurowany, że pojawi się taki katalog na moim koncie ? Nastepnie rozumiem, że "mam spowodować", aby dany katalog się zaindeksował u wujcia G - ale taki pusty, czy dodać samemu jakiś wpis ?

Katalogi musisz dodać u sebie w panelu.

Indeksuj jak chcesz. Dodanie wpisu może dopomóc w indeksacji, ale nie jest wymagane i może nie być konieczne.

W każdym razie dopiero jak katalog się zaindeksuje, to będą do niego dodawane wpisy z systemu i otrzymasz za niego punkty

Dokładnie tak.

1. Instalujesz katalog i konfigurujesz tak jak jest w zakładce "Konfiguracja katalogów".

2. Tworzysz grupę katalogów w zakładce "Moje katalogi" (chyba, że masz już stworzoną odpowiednią).

3. Klikasz w odpowiednią grupę katalogów.

4. Dodajesz katalogi do systemu "Dodaj nowy katalog do grupy".

Gdy tylko katalog będzie zaindeksowany, otrzymasz za niego pierwsze punkty.

PS. Wpisy do swoich katalogów można dodawać bez ograniczeń programem (będzie przy nich koszt 0 punktów). Oczywiście takie katalogi łatwiej zaindeksować.

• 2 tygodnie później...

Właśnie został zaktualizowany nieco skrypt katalogu PriMini - teraz trudniej jest go sharvestować. Jak ktoś będzie instalował, najlepiej z najnowszej wersji - ale nie jest to obowiązek.

PS. Mamy ponad 400 katalogów w systemie, a oczekuje na przyjecie do systemu jeszcze ponad 450!

Do 2 tygodni powinniśmy mieć grubo ponad 800 katalogów w systemie!

Z nowymi katalogami systemowymi może być problem - naturalne. Katalogi nie są przepchane wpisami, bez problemu same wejdą z czasem.

W Systemie Wymiany Katalogów swkat.pl mamy już 600 aktywnych katalogów. 108 katalogów na domenach głównych. Katalogi postawione są na 288 unikalnych IP. W poczekalni jest jeszcze 150 katalogów!

W Systemie Wymiany Katalogów swkat.pl mamy już 700 aktywnych katalogów.

Z tej okazji promocja: każde założone dziś konto otrzyma 1000 punktów na przetestowanie Systemu. Punkty będą przypisanywane co kilka godzin.

PS. Osoby zakładające kilka kont dostaną punkty tylko do jednego :D

Od kilku. Mamy duże zróżnicowanie IP: prawie 400.

W sumie mamy 33 aktywnych (z podpiętym katalogami) użytkowników.

Na początku systemu postawiłem +100 katalogów - jeszcze żaden bana nie dostał (minęło od startu już chyba 7 miesięcy).

PS. Czy Twoje PKSI ze stopki (https://www.forum.optymalizacja.com/topic/184095-zadbane-katalogi/) dostały bana za takie same templatki (różnią się kolorami i logiem)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności