Skocz do zawartości

SWK - System Wymiany Katalogów

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

hmm... wydaje mi się, że powinien zostać poprawiony interfejs dodawania katalogów, im więcej projektów tym trudniej się je dodaje do katalogów. Chodzi mi głównie o zaznaczanie i sortowanie katalogów. Powinno dać się je sortować po polu wynik typu jeśli już dodany to nie wyświetlaj lub jeśli błąd to dorzuć do ponownego dodawania albo też zaznaczanie katalogów nie tylko jak check all albo uncheck all ale i np zaznacz tylko niedodane, lub z konkretna wartością albo za konkretna ilość punktów. Nie zawsze mam full ilość punktów aby dodać wszystko na raz dla każdego projektu a im więcej będzie katalogów w systemie tym klikanie będzie bardziej uciążliwe. Na początku na to nie zwracałem uwagi bo było mało i można było wy klikać i posortować po punktach itp. itd. ale teraz to coraz trudniej mi się tym operuje. Takie przynajmniej jest moje odczucie.

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Da się wszystko zrobić. Faktycznie przy ponad 700 katalogach w Systemie ciężko się wybiera :D

A co dopiero gdy dojdzie do listy jeszcze te 300 oczekujących!

Zmiany do programu do 1-2 tygodni będą wprowadzone.

PS. Szykuje się też zwiększenie ilości punktów przyznawanych za podpięte katalogi.

• 2 tygodnie później...

Jest masowe dodawanie w kontach PRO. Pomyślę nad wprowadzeniem dla konto FREE - przynajmiej tymczasowo.

Zostało nam dokładnie 525 katalogów.

Zapraszam do swkat.pl - jest ponad 500 aktywnych katalogów - na szczęście nie oberwaliśmy zbyt mocno od Google po ostatniej akcji. Po zalogowaniu wystarczy skorzystać z giełdy punktów, ewentualnie podpiąć własne katalogi i zarabiać w ten sposób punkty.

• 2 tygodnie później...

Zostało nam dokładnie 525 katalogów.

Zapraszam do swkat.pl - jest ponad 500 aktywnych katalogów - na szczęście nie oberwaliśmy zbyt mocno od Google po ostatniej akcji. Po zalogowaniu wystarczy skorzystać z giełdy punktów, ewentualnie podpiąć własne katalogi i zarabiać w ten sposób punkty.

Ile punktów potrzeba obecnie do pełnego wykorzystania bazy ?

Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań.

• 3 tygodnie później...

Zgarnij konto PRO w Systemie Wymiany Katalogów! Wystarczy podać swój login z SWK na priv (PW) - przypisuję 3 miesiące premium do testów.

Konto PRO to przede wszystkim podwójne naliczanie punktów, możliwość handlowania punktami.

Obecnie mamy w systemie około 500 katalogów czekających na Twoje wpisy - (aktualnie przeliczane są katalogi stąd na stronie jest nieco mniejsza ilość prezentowana).

• 2 tygodnie później...

hmm, takie spostrzeżenie, w sumie od początku gdy tylko próbuje dodać jakikolwiek projekt poprzez program do katalogów do wszystkie skrypty z donmini odrzucają dodanie z informacją błędny login lub hasło. Na innych skryptach nie ma tego problemu.

Najlepiej raportować (przycisk Raportuj) takie adresy, do których nie da się dodać wpisu. Wtedy sprawdzam ręcznie i wywalam w razie problemu.

• 1 miesiąc temu...

Moje katalogi zostały usunięte z powodu braku możliwości dodawania wpisów mimo, że cały czas działają ok i można dodawać z poziomu systemu SWK. Konfiguracja niezmienna od początku. Wpisy się pojawiały. Kliknąłem aby zostały sprawdzone jeszcze raz. Mam nadzieje, że ruszy. Problem dotyczy konta catalogue.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności