Skocz do zawartości

Strategie na filtr algorytmiczny

pawelek

Rekomendowane odpowiedzi

Sorry za OT.

z filtru algorytmicznego da się wyjść bez wymiany domeny, treści i nawet linków.

Prawdopodobnie nie mam możliwości wysłania do Ciebie PW.

Czy podjąłbyś się wyciągnięcia domeny z filtra algorytmicznego z gwarancją, za jakies rozsądne (jakie?) pieniądze ?

Jeśli jesteś zainteresowany, odezwij się na berater@wp.pl

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

z filtra algorytmicznego z gwarancją

Z gwarancją 30k, bez 1k (płatne po wyciągnięciu :) )

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Jak się jeszcze załapiesz, że nie zostałeś przemielony to 7 dni https://www.forum.optymalizacja.com/topic/180127-reakcja-po-powiadomieniu-o-wykryciu-nienaturalnych-linkow/#entry1249106

Nie testowałem tego na domenach przemielonych bo po prostu nigdy nie dopuszczałem do algorytmicznego filtra, ale jest szansa, że się uda o ile... nie masz filtra za DC i nie jest to panda a nie pingwin.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Problem jest w tym, że jestem za cienki, żeby odpowiedzieć na Twoje wątpliwości. Połowy terminów nie rozumiem. Wiem tylko tyle, że było dobrze. Większość interesujących mnie fraz było w TOP10. 22 czerwca zaczęło pikować. Im trudniejsza fraza tym gorzej (bo pewnie mocniej linkowane). Nie mam żadnego komunikatu na GWT. Strona została zgłoszona do ponownego rozpatrzenia i po 3 dniach przyszła wiadamość, że G nie robił żadnych ręcznych psot. Na tym się moja mądrość kończy. Tyle mam wspólnego z SEO co Ty prawdopodobnie z bollydance.

Daj ma PW adres

Z przyjemnością zapłace , jesli pokażesz choc jedną domene którą wyciągnąleś lub taka , która jest Twoja i jest w topie na konkretne frazy . Na razie to tylko piszesz i piszesz i piszesz. I wszystkie twoje wypowiedzi sa gó..o warte. pomijajac roli WP-katów we wszystkim na czym Google funkcjonuje. . Odnosze powoli wrażenie ,że bez Twoich ka....ów Google przestanie funkcjonować :)

z filtra algorytmicznego z gwarancją

Z gwarancją 30k, bez 1k (płatne po wyciągnięciu :) )

Nowi Forumowicze

1 postów

Odnosze powoli wrażenie

Domyślasz się gdzie ja mam twoje wrażenia?

i wszystko dzieki netmisji

:hahaha:

Jeżeli wy na prawdę wierzycie, że setka katów może cokolwiek zdziałać przy wychodzeniu z filtrów to ja pytań nie mam :D Aż tak mocne to one nie są hehehe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności