Skocz do zawartości

Przechytrzyć google pleaces i geolokalizację

Ojciec_Pio

Rekomendowane odpowiedzi

Jakie są wasze pomysły na przechytrzenie geolokalizacji google?

Zastanawiam się jak zadziała firma, która zarejestruje się jako firma lokalna w kilku regionach i ustawi w mapach google kilka lokalizacji. Niedługo takie myki chce wypróbować, ale czy ktoś z was już próbował?

Nie cierpię spamerów!

Powodzenia. Po usunięciu z map przez pracownika Google nie założysz już wizytówek na tę firmę (ban). Chyba, że tylko ukryją twoje wizytówki na mapkach bo to tez mogą zrobić.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Jest na to sposób, trochę skomplikowany ale jest , no i związany z dodatkowymi kosztami

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Pytanie czy to się opłaca.

No na takie pytania to każdy sam sobie musi odpowiedzieć ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Chyba nie do końca rozumiem problem - jeśli chcesz dodać kilka wpisów (każdy z innym adresem) na jedną nazwę firmy to jest to zgodne z wytycznymi.

Niezgodne będzie dodanie kilku wpisów na jeden adres - jeżeli adres jest jeden, a działalność w kilku miastach to trzeba dodać obszary działalności.

Ale ja piszę o ucziciwym sposobie. Dajmy na to firma która ma realne biura w 7 miastach.

Zastanawiam się głównie, czy prowadzenie kilku biur w różnych miastach da nam bonusa do geolokalizacji i każde biuro będzie traktowane jak firma lokalna? Czy po prostu firma która ma kilka biur powinna zadeklarować jedno główne

Nie cierpię spamerów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności