Skocz do zawartości

Przekierowanie z wielu subdomen

Olenka1987

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chciałam jeszcze o coś zapytać trochę na inny temat ale też związany z przekierowaniem.

Mam swoją stroną i 1 zapleczową. Jeden artykuł ze strony zapleczowej pozycjonowałam na tą samą frazę co moją stronę. Ten artykuł jest nawet dość mocno podlinkowany. Ma też ustawiony seo tytuł opis.

Moje pytanie brzmi czy jak zrobię przekierowanie 301 z tego artykułu do mojej strony to teoretycznie powinien podnieść ją na to słowo pozycjonowane ?

Ja byłbym ostrożny z 301 z dużej ilości subdomen , jeżeli te subdomeny są linkowane słabej jakości linkami , może to przynieść efekt w postaci "laurki" z "wykryliśmy bla bla bla nienaturalne bla bla bla" ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Niedawno Mat ogłosił, że 301 z podstrony na domenę nie będzie przenosiło żadnej mocy. Chodziło o przekierowanie wewnątrz jednej strony, ciekawe czy zmienią coś gdy chodzi o przekierowania z różnych serwisów.

Mocy może i nie będzie przenosiło ale będzie skutkowało "laurką" i chyba skutkuje sądząc z analiz kilku stron używających 301 z subdomen .

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

bardziej zależne jest to od ilości/jakości (profilu) BL prowadzących do subdomen.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności