Skocz do zawartości

Linki do wzięcia

deili

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Właśnie rozpoczołem tworzenie nowego projektu, narazie został odpalony zupełnie testowo, jednak aby go rozwijać potrzebuje, a właściwie przydała by mi się pomoc.

Wzamian daje linki.

Robie katalog kamer online, narazie w bazie danych jest niwiele ponad 60 kamer, każdy kto doda choć jedną kamere zostanie wynagrodzony linkiem w dziale zaprzyjaźnione strony, kolejność zależała będzie od ilości dodanych kamer ;)

Jeśli macie pomysły co do opcji jakie powinien mieć owy katalog prosze na PW, oczywiście jest to zupełnie wersja alfa, a szata graficzna jeszcze nie istnieje, i wszystko będzie się zmieniać jak w kalejdoskopie.

Jednak zapewniam że linki pozostaną na miejscu po wsze czasy istnienia owego katalogu.

Jeśli jednak ktoś chciał by się wymienić linkiem do tej strony, ja wzamian dam linka na wszystkich podstronach, to również na PW lub gg 1888000.

Adres strony to https://kamery.deili.webd.pl

Cześć, swego czasu miałem na stronie kamery. Z Polski i ze Świata. (Około 15-20). Mogę poszukac i dać ci pliki, które je wyśiwetlają (pliki są pod Jportal, ale wyraźnie widać co odpowiada za samo wyśiwetlenie). Skrypt odświeża sam obraz co 15 s. - można zmienić.

Jeśli chcesz, to zapraszam na Pw.

P.S.

Wzamian chciałbym troszkę linków, około 3-5 do ustalenia :D

Ay, caramba!

Co do linków to nie bardzo jestem w stanie zaoferować nic więcej niż napisałem, a linki do kamer można dodać na stronie, lub wysłać adresy kamer z opisaem (kraj i miasto) na pm.

Na swojej stronie kamer nie wyświetlam bo w większości kamer jest to niedozwolone, a prawa nie chce łamać ani też poniekąd kraść komuś transferu, była otym dyskusja w innych tematach.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności