Skocz do zawartości

Katalog Ciekawych Stron

MartinB

Rekomendowane odpowiedzi

ja sie wlasnie wpisalem 3 zety to zadne pieniadzę

ps

chcialbym jeszcze dodać anglojęzyczną stronke z angielskim anchorem - Można?

I czy przez to nie uznają mi strony za polską?

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

chcialbym jeszcze dodać anglojęzyczną stronke z angielskim anchorem ...

Zastanów się po co chcesz to zrobić? Czy naprawdę masz za mało angielskojęzycznych katalogów?

Mnie tak wk... dopisywanie do angielskich katalogów polskich stron po polsku, że nawet sobie nie wyobrażasz - w drugą stronę to też nie jest najmądrzejsze, chyba że masz w tym jakiś ukryty cel?

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

chyba że masz w tym jakiś ukryty cel?

Ukrytego celu nie mam a raczej de[resje

Od 3 miechów dodaje do katalogów i lipa - anglojezyczne katalogi mnie nie przyjmuja - mam mało wpisów .

Nie wiem co jest grane - próbowałem juz wszystkiego - po prostu cos im sie nie podoba i tyle .

Juz szybciej przyjmuja mnie polskie katalogi mimo ze anchor jest po angielskiemu

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

... anglojezyczne katalogi mnie nie przyjmuja - mam mało wpisów .

To pomyśl o otwarciu kilku swoich angielskojęzycznych katalogów :D

Może z Twoim angielskim jest nienajlepiej?

Niechlujne wpisy są bardzo tępione w angielskich katalogach, może za bardzo się przyzwyczaiłeś do polskich śmietnikowych qlwebów, gdzie aż sie roi od ortograficznych i gramatycznych potworków!

Normalny Angol albo Jankes jak zobaczy "spacja przecinek" albo "wyraz przecinek wyraz" (przecinek bez spacji) to wywala na drzewo wpis za brak szacunku ;) - nie twierdzę, że tak traktujesz przecinki, daję to jako ilustrację problemu, tym bardziej że nawet "profesjonalni" pozycjonerzy nie potrafią poprawnie przygotować materiału do wpisu, tylko byle szybciej i byle jak :D

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

chcialbym jeszcze dodać anglojęzyczną stronke z angielskim anchorem - Można?

Zgłosić możesz o akceptacji zadecyduje jeden z redkatorów KCS. Pozdrawiam

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności