Skocz do zawartości

Pozycjonowanie dużej ilości fraz

Konrad.B

Rekomendowane odpowiedzi

Otóż da się.

czy pozycjonowanie 170 fraz różni się czymś od pozycjonowania 10 fraz?

Problem jest taki, że nie mam możliwości ingerowania w optymalizację strony. Śmieszne, ale prawdziwe.

Powodzenia ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ceneo.pl

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Otóż da się.

Zgadza się, zleceniodawca nie jest właścicielem sklepu choć to jego sklep. Sprawa dosyć złożona i nie dotyczy tematu. Wiem, że optymalizacja jest sprawą kluczową i będę starał się zdobyć taką możliwość, ale podejrzewam, że możliwość pozycjonowania bez optymalizacji istnieje. Jak dotąd pozycjonowałem kilka stron bez optymalizacji i nie było żadnych problemów jeżeli tylko frazy były o podobnej trudności do w/w. Skoro można to zrobić dla 10 to dlaczego nie dla 200? @Beerbant - bardzo cenię Twoje rady i doświadczenie jednak stwierdzenie, że jest to niemożliwe jest chyba zbyt radykalne. @Imperator - twierdzisz, że się da. Możesz powiedzieć coś więcej?

Skoro logika nie dociera, spróbuj przekonasz się sam ;). Najlepiej pozycjonując na frazy których brak na stronie w metatagach i w treści.

Doskonale zdaję sobie sprawę do czego prowadzi pozycjonowanie na frazy, których brak na stronie i nie zamierzam pakować się w żaden filtr. Wszystkie frazy, które są wybrane są bezpośrednio związane z tematyką strony, występują w treści. Stopień optymalizacji strony mogę określić na 6/10. Do poprawienia jest linkowanie wewnętrzne i powtarzające się tagi title i description. Brak jednak anchorów, strona do tej pory choć linków ma dużo i sporo mocnych linkowana była tylko na frazy brandowe.

zleceniodawca nie jest właścicielem sklepu choć to jego sklep.

Pewnie to jest jakiś sklep abonamentowy bez możliwości wejścia na FTP? Ale zapewne jest możliwość edycji w panelu administracyjnym sklepu Title i metatagów. Często Title jest nazwą produktu. Jaki to skrypt sklepu? Przydałby się adres sklepu lub więcej szczegółów.

Jak dotąd pozycjonowałem kilka stron bez optymalizacji i nie było żadnych problemów

I tu też nie będzie.

Reklamy Ceneo - 20gr za każdy klik + 65% prowizji z usługi Kup na Ceneo.

Skoro logika nie dociera, spróbuj przekonasz się sam ;). Najlepiej pozycjonując na frazy których brak na stronie w metatagach i w treści.

Posłuchaj jednak dobrych rad, tak jak kolega powyżej napisał. Oczywiście wszystko się da zrobić ale za jaką cenę. Moim zdaniem bez możliwości ingerowania w stronę zleceniodawcy nie jesteś wstanie nic zrobić. Jestem ciekawy jak chcę to zrobić :

Imperator

więcej szczegółów by się przydało.

wiek domeny 4345 dni PR 4 liczba zaindeksowanych podstron 273000

Dane z majestica - index historyczny Liczba referujących domen 937 Linki prowadzące do strony 274497 Citation Flow 41 Trust Flow 30 Ilość zaindeksowanych podstron 21095 klasy C 627 Ilość referujących adresów IP 723 Referujące domeny .edu 1 Ilość linków z w/w domen 1 Referujące domeny .gov 1 Ilość linków z w/w domen 3

ostatnie 90 dni Cel Subdomena www Liczba referujących domen 361 Linki prowadzące do strony 361 Citation Flow 44 Trust Flow 31 Ilość zaindeksowanych podstron 1017 klasy C 264 Ilość referujących adresów IP 285 Referujące domeny .edu - Ilość linków z w/w domen - Referujące domeny .gov 1 Ilość linków z w/w domen 2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności