Skocz do zawartości

Chyba kolejna nowa wiadomość w GWT

k0l3c

Rekomendowane odpowiedzi

Coś mi się zdaje, że katalogi i swl`e idą sukcesywnie na dno..

https://******.pl nienaturalne linki wychodzące

5 sierpnia 2013

Wykryliśmy w tej witrynie wzorzec sztucznych lub nienaturalnych linków. Sprzedawanie linków i uczestniczenie w systemach ich wymiany w celu manipulowania rankingiem PageRank stanowi naruszenie wskazówek Google dla webmasterów.

Z uwagi na wykrycie nienaturalnych linków w Twojej witrynie Google podjęło ręczne działania antyspamowe w odniesieniu do elementu subdomena.****.pl/. Google może podjąć kolejne działania w odniesieniu do Twojej witryny lub jej części.

Zalecane działanie

• Identyfikacja płatnych lub innych nienaturalnych linków za pomocą komendy rel="nofollow" lub bezpośrednie przekierowanie do strony blokowanej przez plik robots.txt.
  • Usunięcie wszelkich problematycznych linków z witryny.
  • Po spełnieniu przez Twoją witrynę wymagań zawartych we wskazówkach Google dla webmasterów wyślij prośbę o ponowne rozpatrzenie zgłoszenia witryny.

Jeśli stwierdzimy, że Twoja witryna nie narusza już naszych wytycznych, anulujemy ręcznie wprowadzone zmiany.

Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące sposobu rozwiązania tego problemu, skorzystaj z Forum pomocy dla webmasterów.

penguins.jpg

Odwiedzaj regularnie mój blog o seo na lukaszt.pl podobno warto ;)

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

masz zainstalowanego SWLa - proste :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

masakra, dobrze, że jeszcze nie wykrywają Ci w domu w lodówce nienaturalnego wzorca napojów chłodzących ;), bo ich zdaniem masz ich za dużo ustawionych w rządku a poza tym biorąc pod uwagę panujące temperatury to powinieneś mieć jednak nieco inny zestaw. To co masz jest sztuczne i w związku z tym podejmujemy kroki co do elementu: "druga półka od góry", jak nas mocno wkur...z to zajmiemy się całą lodówą, będzie założony łąńcuch, kłódka, normalnie ban totalny, więc nie podskakuj!

w du***h im się totalnie poprzewracało!

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

:D normalnie chyba jakiś prorok jestem, no co najmniej wróżbita ;) Trzeba stronkę jakąś założyć, telefonik i już będę horoskopy i karciane układanki sprzedawał :D

po co ja się pierdzielę w tym seo, jak prawdziwy talent i $ leżą tuż obok :D

dzięki dobry człowieku, masz u mnie... darmową wróżbę :)

k0l3c -> Ty poważnie z tą informacją czy jaja sobie robisz ? :D

Dostałeś info na własne życzenie, ja bym sie cieszył jeśli by na takiej stronie pozycje spadły(filtr - mniejsza szansa podpierduchy), a Tobie źle ? :lol:

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

mi też :)

To naprawdę ciekawe, storny z podpiętym swl'em pododawane do GWT...

G. się cieszy z takich przypadków jak Czesiu z ognicha :lol:

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

@straseusz: ale jak to różnica czy masz czy nie masz stronki w GWT ? Tylko taka, że nie wiesz czy masz powiadomienie czy nie ... to jest jak z ojcostwem : ciurlałeś i nie wiesz czy już czy za chwilę zostaniesz ojcem az tu nagle w skrzyneczce powiadomienie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności