Skocz do zawartości

Chyba kolejna nowa wiadomość w GWT

k0l3c

Rekomendowane odpowiedzi

różnica czy masz czy nie masz stronki w GWT ? Tylko taka, że nie wiesz czy masz powiadomienie czy nie

Nie tylko...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zgred -> dla mnie zasadniczą różnicą jest, czy ktoś ma skrypt "wielemogący" na mojej stronie czy nie ;)

Jeśli komuś to nie przeszkadza to OK, jednak ja jestem z tych co uważają że "teorie spiskowe" istnieją :lol:

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Nie ma znaczenia jaki to swl, był w stopce i było go widać od razu. (za dużo tekstu w okół anchorów, zero spójności z css itd)

Ja odnośnie GWT mam zdanie, że oni przecież i tak mają więcej danych na temat stron niż pokazują nam w panelu więc lepiej mieć miejsce gdzie przyjdzie ew. to powiadomienie.

Bo wiedzą i tak i tak, przecież sami indeksują.

Oczywiście swl spamy (choć sam się teraz obrażam, bo widziałem jeszcze gorsze) są na innym koncie tak na wszelki wypadek. (i to nie wszystkie)

penguins.jpg

Odwiedzaj regularnie mój blog o seo na lukaszt.pl podobno warto ;)

Dzisiaj już miałem dodawać stronę do GWT ale jakoś tak mnie tknęło coś ..... i nie dodałem

+1 za nie dodanie... Dodając stronę do GWT dajesz im znać że będziesz coś przy stronie kombinował i wystawiasz się na odstrzał...

Strona w GWT = większa szansa na filtr

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

w du***h im się totalnie poprzewracało!

w doopach to poprzerwacalo sie tym co mysla ze kupio se troche linkow w swlach i wypozycjonuja stronki klientow.

internet jest wolny w tym zakresie i nikt nikomu nie broni instalowac sobie swli-strona zawsze bedzie w internecie.Inna kwestia co chce miec na SWOIM podworku google i chyba tutaj nic nikomu do tego.

Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic

wystarczy, że ktoś prowadzi sobie swój serwis na domena1, a tworzy sobie subdomeny ma których trzyma katalogi, swle czy tam jeszcze jakieś dziwactwa. Linki w GWT są pokazywane jako domena1, dopiero po wejściu dalej pokazuje się cała subdomena. Czy myślicie że ktoś bawi się w podawanie subdomen ? Wszystko leci domain: domena1, czyli wsio z subdomenami. Później się każdy dziwi że ma filtra, jak ludzie pozgłaszali przez disavow w zamyśle subdomene z swlem a tak naprawde stronę wartościową dla właściciela.

fajne-gry dla każdego | wrzuć materiał na-fejsa.pl | midaslex.pl - odszkodowania

Oho, ja dziś dostałem identyczne powiadomienie do seokatalogu, który nie ma ani jednego linka sidewide, swl itp., czyli po prostu chodzi o linki z wpisów, ale to tylko katalog, więc nie ma co rozpaczać i jedziemy dalej;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności