Skocz do zawartości

Kiedy w Polsce tak będzie?

taurus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A wyobraź sobie że banki w pewnym sensie te franki też pożyczyły. I teraz też muszą je oddawać. I to po kursie obecnym a nie po 2 zł.

Ja bym chciał pożyczyć trochę franków po kursie wymiany miedzy bankami. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

A ja bym chciał mieć możliwość wirtualnego pożyczania kasy taką jaką to mozliwość mają banki ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

A wyobraź sobie że banki w pewnym sensie te franki też pożyczyły. I teraz też muszą je oddawać. I to po kursie obecnym a nie po 2 zł.

i co myślisz że jak dwóch "krwiopijców" między sobą pożycza to akurat ten co Polakowi pożyczył to dostanie po super kursie na który dołoży się np. właściciel szwajcarskiej lokaty? marże oczywiście będą niższe ale kurs jest kursem i hajs musi się zgadzać. Żaden zagraniczny bank polskiemu prezentu nie zrobi. Prędzej zagraniczny właściciel polskiego banku przy okazji wyprowadzi sobie zyski do raju podatkowego.
dymna.jpg

A ja bym chciał mieć możliwość wirtualnego pożyczania kasy taką jaką to mozliwość mają banki ...

... a ja chciałbym być zdrowy, bogaty i piękny a baby same na pęczki będą wskakiwać do łoża, do wyboru do koloru...a Ty załóż se ten bank i nie pitol :)

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

No i co z tego? Jeżeli kurs franka by poszedł w dół to i tak byś był stratny. Jeżeli bank pożyczył te franki od innego banku i klient mu spłaca po kursie nieaktualnym (niższym) to jest w plecy. Co myślisz że jak kurs franka jest 3zł to bank go sobie kupi po 2zł? To by sobie potem sprzedał po 3zł i znowu kupił po 2zł.

Jeżeli kurs franka by poszedł w dół to i tak byś był stratny.

Chyba nie rozumiesz.

Nie będę stratny gdyż pożyczę Tobie po kursie dla klientów indywidualnych. :)

Edit.

Polecam zapoznać się ze stopami oprocentowania LIBOR, nawet oprocentowanie depozytów rocznych. :)

Może załapiesz o co kaman.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

a baby same na pęczki będą wskakiwać do łoża, do wyboru do koloru

szybko to się nudzi, uwierz bardziej doświadczonemu koledze :D

załóż se ten bank i nie pitol

Najpierw trzeba byłoby zreformować system bankowy a na to nie zgodzą się ci co dymają świat finansowo oraz ich pieski na smyczy czyli politycy ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

a baby same na pęczki będą wskakiwać do łoża, do wyboru do koloru

szybko to się nudzi, uwierz bardziej doświadczonemu koledze :D

Hmm, chyba jednak jestem starszy i mi się nie znudziło jeszcze :)

załóż se ten bank i nie pitol

Najpierw trzeba byłoby zreformować system bankowy a na to nie zgodzą się ci co dymają świat finansowo oraz ich pieski na smyczy czyli politycy ....

Każdy przędsiebiorca dyma wszystkich których może wydymać, oczywiście jedni brutalnie a inni jeszcze bardziej brutalnie jeśli im pozwolić, popatrz sie, Ty dymasz gugla jak możesz a on sie broni jak może, podobnie jest z bankami.

Najgorzej jak ten burdel próbują wyregulować lewacy róznej maści, wtedy dyma każdy każdego i jest ogólny burdel! Lepiej żeby te dymanie odbywało się w porządku naturalnym, wtedy są mniejsze straty, przy kolejnych regulacjach straty narastają niestety!

To tylko półprawda

To podaj drugą półprawdę.

Sądzisz, że wyjdzie z tego cała prawda?

Część ludzi z tego wątku to klony Kalego, jak Kali kraść krowy to dobrze ale jeśli Kalemu kradną to jest to niewybaczalna zbrodnia!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności