wedrowiec Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 A wyobraź sobie że banki w pewnym sensie te franki też pożyczyły. I teraz też muszą je oddawać. I to po kursie obecnym a nie po 2 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 A wyobraź sobie że banki w pewnym sensie te franki też pożyczyły. I teraz też muszą je oddawać. I to po kursie obecnym a nie po 2 zł. Ja bym chciał pożyczyć trochę franków po kursie wymiany miedzy bankami. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 A ja bym chciał mieć możliwość wirtualnego pożyczania kasy taką jaką to mozliwość mają banki ... Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania .... Moja fotografia kulinarna Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedrowiec Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 A wyobraź sobie że banki w pewnym sensie te franki też pożyczyły. I teraz też muszą je oddawać. I to po kursie obecnym a nie po 2 zł. Ja bym chciał pożyczyć trochę franków po kursie wymiany miedzy bankami. i co myślisz że jak dwóch "krwiopijców" między sobą pożycza to akurat ten co Polakowi pożyczył to dostanie po super kursie na który dołoży się np. właściciel szwajcarskiej lokaty? marże oczywiście będą niższe ale kurs jest kursem i hajs musi się zgadzać. Żaden zagraniczny bank polskiemu prezentu nie zrobi. Prędzej zagraniczny właściciel polskiego banku przy okazji wyprowadzi sobie zyski do raju podatkowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secesjonista Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 wirtualnego pożyczania kasy taką jaką to moz To na razie zastrzeżone jest tylko dla banków. Nadal nie rozumem dlaczego ludzie mają takie zaufanie do banków? Prasy nie czytają? tv nie oglądają? radia nie słuchają? a może nie są online? multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WI777 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 A ja bym chciał mieć możliwość wirtualnego pożyczania kasy taką jaką to mozliwość mają banki ... ... a ja chciałbym być zdrowy, bogaty i piękny a baby same na pęczki będą wskakiwać do łoża, do wyboru do koloru...a Ty załóż se ten bank i nie pitol Tutaj będą zaj...iste trzy linki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Ja bym chciał pożyczyć trochę franków po kursie wymiany miedzy bankami. No i co z tego? Jeżeli kurs franka by poszedł w dół to i tak byś był stratny. Jeżeli bank pożyczył te franki od innego banku i klient mu spłaca po kursie nieaktualnym (niższym) to jest w plecy. Co myślisz że jak kurs franka jest 3zł to bank go sobie kupi po 2zł? To by sobie potem sprzedał po 3zł i znowu kupił po 2zł. akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Jeżeli kurs franka by poszedł w dół to i tak byś był stratny. Chyba nie rozumiesz. Nie będę stratny gdyż pożyczę Tobie po kursie dla klientów indywidualnych. Edit. Polecam zapoznać się ze stopami oprocentowania LIBOR, nawet oprocentowanie depozytów rocznych. Może załapiesz o co kaman. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 a baby same na pęczki będą wskakiwać do łoża, do wyboru do koloru szybko to się nudzi, uwierz bardziej doświadczonemu koledze załóż se ten bank i nie pitol Najpierw trzeba byłoby zreformować system bankowy a na to nie zgodzą się ci co dymają świat finansowo oraz ich pieski na smyczy czyli politycy .... Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania .... Moja fotografia kulinarna Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WI777 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 a baby same na pęczki będą wskakiwać do łoża, do wyboru do koloru szybko to się nudzi, uwierz bardziej doświadczonemu koledze Hmm, chyba jednak jestem starszy i mi się nie znudziło jeszcze załóż se ten bank i nie pitol Najpierw trzeba byłoby zreformować system bankowy a na to nie zgodzą się ci co dymają świat finansowo oraz ich pieski na smyczy czyli politycy .... Każdy przędsiebiorca dyma wszystkich których może wydymać, oczywiście jedni brutalnie a inni jeszcze bardziej brutalnie jeśli im pozwolić, popatrz sie, Ty dymasz gugla jak możesz a on sie broni jak może, podobnie jest z bankami. Najgorzej jak ten burdel próbują wyregulować lewacy róznej maści, wtedy dyma każdy każdego i jest ogólny burdel! Lepiej żeby te dymanie odbywało się w porządku naturalnym, wtedy są mniejsze straty, przy kolejnych regulacjach straty narastają niestety! Tutaj będą zaj...iste trzy linki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taurus Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Lepiej żeby te dymanie odbywało się w porządku naturalnym, wtedy są mniejsze straty, przy kolejnych regulacjach straty narastają niestety! To tylko półprawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 To tylko półprawda To podaj drugą półprawdę. Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WI777 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 To tylko półprawda To podaj drugą półprawdę. Sądzisz, że wyjdzie z tego cała prawda? Część ludzi z tego wątku to klony Kalego, jak Kali kraść krowy to dobrze ale jeśli Kalemu kradną to jest to niewybaczalna zbrodnia! Tutaj będą zaj...iste trzy linki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 To podaj drugą półprawdę. W/g górali są trzy prawdy: 1. Święta prowda, 2. Tyż prowda 3. gó**o prowda. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 To tylko półprawda Wszędzie gdzie jest lewactwo jest źle, to cała prawda Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.