Skocz do zawartości

Nalot SEOwców :)

SEO_Rak

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś miałem super "przyjemność" rozmawiać z firmą Sunrise :) Dobrze, że tu czytam. :) Druga kwestia, czy to normalne, dzwonić do stron firm konkurencyjnych, które się pozycjonuje? Bo bardzo mnie to zdziwiło. Koleś dzwoni i informuje, że pozycjonuje taką stronę i ma TOP1. Proponuje mi TOP 10 dla frazy z 7 pozycji. Pomijam fakt, że szczyci się bialorycerstwem. Pech, że akurat stronę tej konkurencji mojej monitoruję wybitnie z pewnych powodów. Więc pytam się, co na tej stronie robi SWL dodany 2 kwietnia i sciagniety 2 maja i co to ma wspólnego z białym SEO :) Panu podnosi się ciśnienie i kończy rozmowę. Czy to normalne, że wywala się dane Klientów, których się pozycjonuje? :)

Nie

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Przecież oni pojęcia nie mają do kogo dzwonią. Dostają bazę danych do obdzwonienia i wszystko. To się hurtem robi a nie badając każdy serwis z osobna. Ale walenie klientowi co się pozycjonuje to już żenada.

Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno

"Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian

Przecież oni pojęcia nie mają do kogo dzwonią. Dostają bazę danych do obdzwonienia i wszystko. To się hurtem robi a nie badając każdy serwis z osobna. Ale walenie klientowi co się pozycjonuje to już żenada.

Wiesz, to nie tyczy Sunrise. Ten przypadek, to jednoosobowa firma. Mówienie mi, że zapyta technika, bo on się zajmuje tylko marketingiem średnio mi leży. Czemu więc się tak obruszył, jak usłyszał o SWLu? :) Marketingowiec nie zna pozycjonowanych stron najczęściej. I dzwoni tak jak piszesz, z kopyta, Ale on zadzwonił w ściśle konkretnym temacie, chwaląc się pozycjami mojej konkurencji.

Czy to normalne, że wywala się dane Klientów, których się pozycjonuje?

SS rządzi... :D

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Czy to normalne, że wywala się dane Klientów, których się pozycjonuje?

SS rządzi... :D

EEe nie to nie oni akurat, ale dzisiaj miałem jakiś nalot :) W ciągu godziny 2 firmy. Ale kurde SS chyba pomecze :) Az ciekaw jestem propozycji :D I kiedy dadzą sobie spokój.

Nie

czyli trafił mi się miszcz :)

czyli trafił mi się miszcz

a mnie jacyś nie chcieli w ogóle -> chciałem być na dokładnie 500 pozycji a on zapytał po co -> odpowiedziałem mu że mnie nie obchodzi dlaczego ma brzydką żonę tylko czy wykona usługę to odłożył słuchawkę :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności