Skocz do zawartości

Linki z serwisów społecznościowych

Konrad.B

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@ Pion Dobre pytanie, ja nie mam czasu na zewnętrzne SEO a kogoś polecać to niewdzięczna sprawa jak coś spiepsze będzie na mnie :D Zobacz w dziale Zennepostera, kto biegle porusza się w temacie na pewno ma już dawno zrobione szablony.

Robił ktoś dokładne testy z tymi linkami social? Rozumiem, że ilość lajków i udostępnień/komentarzy pod wpisem z linkiem też ma znaczenie?

Dokładnie, lajki i komentarze mają pozytywny wpływ, a ponadto dobrze napisany i interesujący post może sprowadzić sporą liczbę Userów.

Blog o optymalizacji i projektowaniu stron internetowych.

Na swoje PP czyli "blogi" staram się pisać artykuły z palca i czasami używam mózgu. Jeden z takich tekstów dostał linki od użytkowników, ktoś go "wykopał" i nawet cieszy się popularnością na wykopie, sporo komentarzy. Nie muszę chyba mówić jaki to ma wpływ na pozycję i siłę linka z artykułu.

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

w jaki sposób je pozyskujecie? poprzez zakładanie profili, fanpage czy tez wstawianiu linka na tablicach fałszywych bądź prawdziwych profili?

Zakładasz fajkowe konto, najlepiej słodkiej dziewczynki i obserwujesz wszystkie popularne fp, dla przykładu https://nafejsie.pl/2011/04/najpopularniejsze-polskie-fanpage/

Lajkujesz i wklejasz linka pod każdym postem jakie lecą na tablicę od tych fp, każdy fp wkleja coś na fejsa 5-10 razy na dobę, jest to do ogarnięcia, autorska mam napisany automat do tego, 60% komentarzy zostaje. Zbierasz linki do komentarzy które dajesz do lajkowania przez uczestników serwisu fancop.com.

Jak zauważyłeś te fanpage należą do bardzo popularnych serwisów z obrazkami. warto tam się pojawić i skomentować obrazki z głównej przemycając linka. Takie komentarze też dajesz do lajkowania przez fancop.

Zakładasz fajkowe konto, najlepiej słodkiej dziewczynki i obserwujesz wszystkie popularne fp,

Słodka dziewczynko duby smalone walisz na potęgę

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

To "?" tyczy się płci czy znaczenia słowa duby smalone?

edyta

no cóż zniżając poziom do poziomu interlokutora (tu znaczenie słowa interlokutor) napiszę krótko w językiem potocznym (bardziej zrozumiałym) - porada gó**o warta

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

To nie rydze smażone?

Smardze (w Polsce pod ochrona co nie przeszkadza naszym posłom zażerać sie nimi w poselskiej stołówce)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności