Skocz do zawartości

Szok, ja to mam szczęście :D

SEO_Rak

Rekomendowane odpowiedzi

Myślałem, że już mnie nic nie zdziwi :) Ale jednak. Dzisiaj miałem propozycję od SEOwca, że będę wyżej niż reklamy adwords :D:D:D Kto pobije? :) No żesz w mordę, gdzie ja wpadłem ze stronami, że mam taki nalot :) Nawijał mi makaronik na uszy :) Wyszło, że zrobi mi Miejsca google za stosowną opłatą. Ale jak on to wbije nad adwordsa? Jakieś pomysły? :)

Ale jak on to wbije nad adwordsa?

Proste. Pierwsze 3 wyniki to adwordsy, później masz miejsca albo organiczne, jeżeli będziesz na 1 pozycji w miejscach albo organicznych to będziesz nad adwordsami (tymi po prawej of course :D :D :D)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ale jak on to wbije nad adwordsa?

Proste. Pierwsze 3 wyniki to adwordsy, później masz miejsca albo organiczne, jeżeli będziesz na 1 pozycji w miejscach albo organicznych to będziesz nad adwordsami (tymi po prawej of course :D :D :D)

ej no on się zapierał, że będę wyżej nad tymi trzema. Wój google domnie dzwonił ? :D

Moze przerobi w potoshopie x albo na frazy, gdzie adwords nie jest wykorzystywany aktualnie xd

P.S Temat sie chyba do dowcipow nadaje, a nie tu

no to niestety nie był dowcip :) Koleś dzwonił z poważną ofertą. I tylko jednorazowa opłata i walić adwordsa :) Jak ja się cieszę, że mam choć blade pojęcie o temacie, bo ciekaw jestem ile koleś złowi jeleni. Słynne swego czasu były telefony, że konkurencja wykupiła podobne domeny :) I mogą sprzedać za dobrą cenę ;) Cena domeny x 10. I nawet nie fatygowali się, żeby zblokować przed telefonem

Jak jeszcze dał gwarancję i w umowie będziesz miał zapis o odszkodowaniu za niedotrzymanie warunków to ja bym się chwili nie zastanawiał.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Jak jeszcze dał gwarancję i w umowie będziesz miał zapis o odszkodowaniu za niedotrzymanie warunków to ja bym się chwili nie zastanawiał.

to jak z poprzedniego wątku :) ale może pociągnę temat. jest gwarancja braku swla podobno :) A pierwsza stronka z dopaleniem aż miło. Ale niestety wyskoczyłem z tym, to się nie podłożą. A w tym wypadku, sądzę że dobry makaron na uszy, a w umowie pierwsze miejsce, z drobnym druczkiem :D

Rozróżniajcie telemarketera od seowca... Seowcy raczej po ludziach nie dzwonią, a telemarketer który nie wie co sprzedaje zdarza się bardzo często.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności