Skocz do zawartości

pozycjonowanie za granicą

MICEmice

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chcę zlecić pozycjonowanie strony turystyki przyjazdowej do Polski. Klientem docelowym mają być głównie ludzie z zagranicy, ale przy okazji Polacy. WWW ma dwie wersje językowe: ang i pol.

Chcemy się sprofilować na kilka rynków i tu pytanie - jak ugryźć temat pozycjonowania na rynkach zagranicznych? Czy polskie firmy zajmują się tym? Czy jest to w ogóle wykonalne czy trzeba szukać firm w kraju docelowym?

Wszelka pomoc mile widziana!

jak ugryźć temat pozycjonowania na rynkach zagranicznych?

Odpowiednim budżetem

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Aby mieć pojęcie o kosztach (normalnych) to napiszę tak , dostaję propozycje od agencji SEO publikacji w swoich serwisach artykułu z linkiem - płacą od 20 do 60 euro za sztukę ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Dzięki za odpowiedzi. Podejrzewam, że tanio nie będzie. A mogę prosić o więcej info?

Ale czy odpowiedni budżet ulokowany w Polsce da radę? Czy trzeba korzystać z firm zagranicznych - że jak rynek francuski, to we Francji?

No i te 400 euro za co dokładnie - jakiś wynik, czas, ileś fraz?

Dzięki za odpowiedzi. Podejrzewam, że tanio nie będzie. A mogę prosić o więcej info?

Ale czy odpowiedni budżet ulokowany w Polsce da radę? Czy trzeba korzystać z firm zagranicznych - że jak rynek francuski, to we Francji?

No i te 400 euro za co dokładnie - jakiś wynik, czas, ileś fraz?

w kwocie 400 euro proponowałem seo które spowoduje ,że będą pojawiać się klienci. Podeślij www na PW to możemy pogadać o szczegółach

Myślę, że spokojnie znajdziesz polską firmę, która będzie robić zagraniczne rynki - daj ogłoszenie do zleceń.

Nie jestem pewien czy "spokojnie"...

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

turystyka przyjazdowa do Polski to wg. mnie nisza

Wg mnie od kilku lat już nie jest niszą ;) a usługi noclegowe dla obcokrajowców maja cholerną konkurencyjność

Dzięki Beerbant, miałem podobny sam problem co autor temat. Teraz już wiem jak go rozwiązać. Dzięki!

Nie ma za co, cieszy mnie zawsze jak ktoś zaczyna doceniać cudzą pracę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności