Skocz do zawartości

pozycjonowanie za granicą

MICEmice

Rekomendowane odpowiedzi

Współpracuje z biurem podróży które organizuje "przyjazdówki" i mam odmienne zdanie , o ile parę lat temu "nakierowanie" na Niemiecki rynek było mocne a inne były niszami to obecnie praktycznie wszystkie większe kraje europejskie są już "obłożone" mocno , najbardziej angole, potem niemiaszki i reszta. Powoli zaczyna się rynek rosyjski a na przeciągu 2-3ch lat będzie się kosić żółtków ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jeżeli chodzi o pozycjonowanie strony na rynku rosyjskim to podobno rządzi tam wyszukiwarka yandex

Podobno tak jest, aczkolwiek nie dam sobie ręki uciąć.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Oj, ale się tu dyskusja rozwinęła :)

Wystawiłam odpowienie zlecenie w dziale do tego przeznaczonym. Jeśli ktoś jest zainteresowany, proszę o wiadomość.

Dziękuję za wszelkie wypowiedzi, też uważam, że rynek wcale nie jest taki niszowy, choć podkreślam, że chodzi tu o turystykę biznesową (konferencja, podróże motywacyjne itp.) więc mocno różni się od zwykłej przyjazdówki. A konkurencją nie jest wyłącznie inna firma z Polski, ale z Europy, a przynajmniej tej części.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności