Skocz do zawartości

Nowa domena pytanie "All in one czy rozbijac na 4 czy"

Rachunkowy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zastanawiam się jakim sposobem pozycjonować regionalna domenę, konkurencji nie ma, frazy są dość proste "biuro rachunkowe miasto imię" domena jest świeża wiec mogę robić to i owo ale chce się poradzić ekspertów zanim zacznę. Czy lepiej pozycjonować na 4 rożne słowa razem i łączyć je jednym linkiem, czy lepiej porozbijać je i pozycjonować se osobno ??

imię

Np. "biuro rachunkowe wrocław dorota"? Co to za fraza? Kto ją wpisuje? "biuro rachunkowe wrocław" to rozumiem...

konkurencji nie ma

To zajmij się optymalizacją strony albo zleć ją komuś, umieść kilka linków i powinno wystarczyć.

4 rożne słowa razem i łączyć je jednym linkiem

W Google nie ma słów, są frazy.

Zobacz postRachunkowy, o 07 sierpień 2013 - 21:21, powiedział:

imię

Np. "biuro rachunkowe wrocław dorota"? Co to za fraza? Kto ją wpisuje? "biuro rachunkowe wrocław" to rozumiem...

To akurat jest oczywiste ale do czego zmierzam wpisując "biuro rachunkowe wrocław" google moze zaproponowac "biuro rachunkowe wrocław dorota"? głownie o to mi chodzi dlatego nie ujołem tego w pierwszym wpisie przez co może sie nie zrozumielismy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności